Військовий звернувся до гурту «Антитіла» та отримав грубу відповідь: соцмережі обурені

Український захисник обрав композицію гурту для створення відео про найголовнішу битву свого життя
фото: колаж Главком

Співзасновнику гурту записав відеозвернення, в якому вибачився за різку відповідь 

Українському захисник Віталій Верес, який втратив зір у боях під Бахмутом, звернувся до гурту «Антитіла» за дозволом використати їхній трек «Фортеця Бахмут», але отримав грубу відповідь. Про це військовий розповів у своєму Instagram.

Верес у своєму зверненні повідомив, що надихнувся створити відео про найголовнішу битву свого життя – битву під Бахмутом. Про те, як він отримав поранення і про подальшу історію та шлях.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vitalii Veres (@vitalii_veres_)

«В пошуках музики ми зупинилися на композиції гурту «Антитіла» «Фортеця Бахмут». Яка, на мій особистий погляд, ідеально підходила під цю історію. Написавши Сергію Вусику, співзасновнику гурту «Антитіла» про дозвіл використати цей трек у нашому відео, я отримав приголомшливу відповідь: «З якої радості ми маємо це робити і давати дозвіл вам викладати , виставляти наші пісні?» – розповів український захисник.

Військовий пояснив хто він та чому звернувся з таким проханням, а у відповідь побачив: «Нас таких тисячі. І ми самі не виключення. Як це стосується пісні і щоб ми ще вас відмічали?».

Сергій Вусик відреагував на скандал і на офіційній сторінці колективу в Instagram з'явилося його звернення. Він заявив, що намагався зв'язатися з військовим, але той не відповідає на дзвінки і повідомлення.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Антитіла / Antytila (@antytila_official)

«Я жодним чином не хотів образити чи принизити військового. Так, я не розібрався і не заглибився в те з ким розмовляю і в силу важких графіків і навали в коментарях під відео чи в особистих повідомленнях, купи ботів, та інших різних особистостей… відповів доволі різко», – підкреслив Вусик. Співзасновник гурту «Антитіла» приніс свої вибачення і додав, що він і подумати б не міг умисно образити військового.

Користувачі соцмереж обурились такою відповіддю гурту на адресу військового:

Військовий звернувся до гурту «Антитіла» та отримав грубу відповідь: соцмережі обурені фото 1
Військовий звернувся до гурту «Антитіла» та отримав грубу відповідь: соцмережі обурені фото 2
Військовий звернувся до гурту «Антитіла» та отримав грубу відповідь: соцмережі обурені фото 3
Військовий звернувся до гурту «Антитіла» та отримав грубу відповідь: соцмережі обурені фото 4
Військовий звернувся до гурту «Антитіла» та отримав грубу відповідь: соцмережі обурені фото 5

Нагадаємо, нещодавно український гурт «Антитіла» прибув до США, щоб розпочати концертний тур з метою збору коштів на 10 тис. медичних аптечок для ЗСУ. Для цього колектив влаштував аукціон, результат якого став неочікуваним навіть для них самих.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: