Відмовили всі органи. Відомий російський пропагандист несподівано помер в 47 років

фото з відкритих джерел

Едуард Багіров закликав завдавати ударів по центрам ухвалення рішень в Україні

Відомий російський пропагандист Едуард Багіров помер у віці 47 років. Про це повідомила у своєму телеграм-каналі одна з головних російських пропагадисток Маргарита Сімоньян.

«Едік Багіров справді помер. Не хотіли повідомляти, поки сім'я в шоці такому, але що вже тут приховаєшся. Поспиш, друже. А ми знаємо, що перечитуватимемо сьогодні і які пригоди згадуватимемо», – написала путіністка. Телеграм-канал Varlamov News з посиланням на свої джерела пише, що останній тиждень письменник перебував у комі, у нього відмовили всі органи. Багіров був госпіталізований із шлунково-кишковою кровотечею до лікарні в Москві. На момент приїзду швидкої допомоги він вже перебував у важкому стані і непритомний.

Багіров отримав популярність у 2007 році після виходу роману «Гастарбайтер», який, за словами автора, був на 80 відсотків його автобіографією. Роман отримав широку скандальну популярність і розійшовся тиражем понад сто тисяч екземплярів.

Популярність Багірову приносила не лише літературна діяльність. Росіянин активно займався політикою. Він був довіреною особою Путіна на виборах 2012 року, а 2016 року балотувався до Держдуми від партії «Патріоти Росії». Останнім часом пропагандист вів авторську програму «Багиров проти» на пропагандистському «Радіо Sputnik». В червні минулого року він публічно закликав завдавати ударів по центрам ухвалення рішень в Україні.

Читайте також: Знаменитий мандрівник записав звернення українською за допомогою штучного інтелекту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: