Відомий гуморист склав присягу та розповів про свою майбутню службу

Андрій Лузан служитиме у Силах безпілотних систем
фото: instagram.com/luzannnn

Андрій Лузан ще на початку липня повідомив, що добровольцем мобілізується до лав ЗСУ

Український продюсер, комік, один із засновників гумористичного YouTube-каналу «Леви на джипі» Андрій Лузан склав військову присягу. Про це шоумен повідомив у своєму Telegram-каналі. Далі він вирушатиме на фахову підготовку.

«Базова військова підготовка позаду. Пройшов з шевроном LNJ (саме так скорочено називається YouTube-канал «Леви на джипі, – ред.). Дуже хочеться десь залетіти на знімання перед фаховою. Так що очікуйте», – поділився шоумен.

Нагадаємо, Андрій Лузан ще на початку липня повідомив, що добровольцем мобілізується до лав ЗСУ. Також шоумен вже розповідав, де саме служитиме. Він обрав Сили безпілотних систем (СБС).

Відомий гуморист склав присягу та розповів про свою майбутню службу фото 1

Раніше український письменник, перекладач, засновник YouTube-каналу «Твоя Підпільна Гуманітарка» Остап Українець мобілізувався до лав Збройних сил України.

Крім того, український музикант Сергій Сілаков, більш відомий під псевдонімом thekomakoma, поповнив лави української армії. 

Сілаков розмістив відео, у якому постав у військовій формі та попросив прихильників задонатити на потреби його батальйону.

Також фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який від початку повномасштабної війни боронить Україну зі зброєю в руках, заявив, що чоловікам не варто чекати повісток, а потрібно йти на фронт добровольцем. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: