Джастін Тімберлейк визнав себе винним у водінні в нетверезому стані: що йому загрожує

Джастін Тімберлейк після судового засідання
фото: АР/Pamela Smith

За керування напідпитку в штаті Нью-Йорк можна отримати до року в'язниці

Американський співак Джастін Тімберлейк визнав себе винним у некримінальному порушенні правил дорожнього руху – водіння в нетверезому стані. Тепер він сплатить штраф та від 25 до 40 годин виконуватиме громадські роботи, повідомляє NBC News.

Суддя Карл Айрас, який призупинив дію ліцензії Тімберлейка під час слухання минулого місяця, запитав Тімберлейка, чи готовий він бути волонтером у некомерційній організації на свій вибір. 

«Я готовий», – відповів Тімберлейк

За керування напідпитку в штаті Нью-Йорк можна отримати до року в'язниці.

Тімберлейк заплатить штраф приблизно 760 доларів, має виконати від 25 до 40 годин громадських робіт та зробить публічне звернення щодо безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, Джастіна Тімберлейка заарештували 18 липня в елітному районі Хемптон за підозрою у водінні в нетверезому стані.

У поліцейському протоколі було записано, що очі у артиста були «налиті кров'ю та заскліли, а подих віддавав сильним запахом алкогольного напою». Пройти алкотестер Тімберлейк відмовився, інші тести на тверезість він провалив. Проте спочатку адвокати співака наполягали на його невинності. Він стверджував, що випив одну мартіні і їхав за друзями додому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: