Відома тележурналістка публічно звернулася до свого чоловіка-нардепа

Подружжя, яке сьогодні святкує срібне весілля, має дорослу дочку Ярину

Тележурналістка Наталка Фіцич на своїй сторінці в Інстаграм привітала з річницею весілля свого чоловіка – народного депутата Володимира Ар'єва. Подружжя, яке сьогодні святкує срібне весілля, має дорослу дочку Ярину.

«Срібне весілля. Чверть століття у шлюбі. Колись мала Яринка мене спитала: «Мамо, а як ти зрозуміла, що тато – саме той?». Просто знала, що ти – мій суджений, моя пара. Хоч ти зрозумів це ще швидше. За ці роки ми стільки пережили разом. Виростили донечку. Подорожували. Боролися і перемагали. Переживали втрати. У шафі альбоми з фотографіями, на яких ми молоді і щасливі, у спогадах – різні наші пригоди, смішні та сумні історії. І ще – це роки боротьби за Україну. Мітинги, протести, революції. Наші танці на Майдані у 2004 і кава там же у 2014. Ми могли втратити один одного. Через боротьбу і погрози. Через здоровʼя. Я пережила рак щитовидки, ти – важку операцію на серці. Але ми разом. І це – найбільша радість», – написала Наталка.

«У нас є різні фото – з подорожей, сімейних свят, з рок-концертів і опери, з війни у Києві і на сході. Вони фіксують спогади, але все решта залишається в пам‘яті і, особливо, в серці. Цей спогад один з моїх улюблених – коли ми за півтора місяці після вигнання орків з Київщини поїхали разом друзями на перший після вторгнення пікнік у Дніпра. Сьогодні ми відзначимо срібне весілля. І теж будемо згадувати все, що минуло за 25 років і мріяти про наступні 25, і наступні 25. Можна потім ще раз 25, але тоді з пам‘яттю будуть проблеми. Люблю безмежно Наталка Фіцич і любитиму завжди! І молитимусь та дякуватиму Богу за наше щасливе життя разом і за те, щоб довге і щасливе життя прожила наша донечка Ярина Ар'єва», – написав на своїй сторінці Володимир.

Читайте також: Дружина нардепа від «Слуги народу» голяка рекламує в мережі гель для інтимної гігієни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: