Валюха зі «Сватів» спилася в Росії та змарніла (фото)

Пропагандисти переймаються станом знаменитості
фото з відкритих джерел

Артистку заскочили в нетверезому стані

Відома російська акторка Тетяна Кравченко, яка відома завдяки серіалу «Свати», спилася в Росії. Артистку, яка підтримує війну в Україні, бачили в неадекватному стані у потязі. Про це пишуть російські пропагандисти.

Валюха зі «Сватів» спилася в Росії та змарніла (фото) фото 1

Пасажирка потягу помітила Кравченко у ганебному стані, акторка взагалі не могла самотужки стояти на ногах та пересуватися без сторонньої допомоги.

«Їхала з акторкою Тетяною Кравченко. Вона дуже погана. Коли я зайшла до туалету, то побачила її, що сидить на унітазі, п'яну в дугу. Вона забула зачинити двері. Вона навіть на ногах не стоїть, її буквально підтримують з двох боків», – передають слова пасажирки пропагандисти.

Валюха зі «Сватів» спилася в Росії та змарніла (фото) фото 2

Також у мережі з’явився новий знімок акторки-путіністки. Кравченко не може самотужки ходити, її тримають за руки. Акторка дуже погладшала та мала неохайний вигляд.

Додамо, що чутки про те, що Кравченко зловживає алкоголем ширяться вже давно.  У січні вона зірвала виставу в театрі, просто не приїхавши на подію. Тоді натякали, що причиною цього став алкоголь, до якого вона небайдужа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: