В мережі обговорюють дивну поведінку княгині Шарлен на коронації Чарльза

фото з відкритих джерел

Користувачі мережі звернули увагу на засмучений вигляд королівської особи

У Великій Британії відбулася урочиста коронація Чарльза III. Одними з довгоочікуваних гостей свята стали князь Монако Альбер II разом із дружиною Шарлен, відомою своїм добрим смаком. Однак цей вихід Шарлен на публіку був настільки дивним, що його активно обговорюють у мережі.

Багато шанувальників королівської родини звернули увагу, що княгиня набрала зайву вагу, вибрала зі стилістами невдале вбрання для виходу у світ. Додатково вона зробила нову зачіску в новому кольорі волосся, який помітно старить. Також користувачі мережі звернули увагу на засмучений вигляд королівської особи. Схоже, що відносини Шарлен та її чоловіка Альбера переживають не кращі часи.

Коронаційний образ не зміг приховати беземоційність Шарлен, яка, схоже, стає фірмовим штрихом. Шанувальники стурбовані тим, що княгиня вкотре виглядає відчужено, не розмовляє з чоловіком та скупа на посмішки. До того ж, княгиня помітно зблідла, що не цілком природно, якщо зважати на монакське сонце.

До слова, чутки про сварки між Шарлен та Альбером не затихають ще з моменту їхнього весілля. В пресі неодноразово з'являлися чутки про те, що Альбер не цілком серйозно сприймає клятву вірності, яку дав дружині біля вівтаря.

Варто зазначити, що сама княгиня не прокоментувала закиди шанувальників. Нагадаємо, що востаннє Шарлен була помітна в такому вигляді на власному весіллі з Альбером II, який зараз є чинним князем Монако.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: