Український військовий приручив маленького кажана (відео)

Військовий оприлюднив безліч відео, на яких він годує та розчісує зубною щіткою кажана
фото: скріншот відео

Кажану дали ім'я Малюк, яке, за словами військового, «не має нічого спільного ні з ким з військового керівництва»

Український військовий Владислав Журавель приручив кажана й тепер опікується ним. Про це військовий розповідає у своєму блозі у X (twitter).

Журавель розповів, що кажан з'явився у нього абсолютно випадково: «Йду вночі в туалет і раптово ультразвук б'є в мої пошкоджені барабанні перетинки. Паніка і розуміння що кажан. Повезло обом: він живий і цілий, а я із сухими штанями (реально, як в якомусь фільмі жахів). Лишу собі до весни».

Військовий оприлюднив безліч відео, на яких він годує, гладить кажана, та робить йому «СПА-процедури»: розчісує кажана зубною щіткою.

В описі під одним із відео воїн поділився історією, як командир взводу та офіцери реагували на кажана, якого він годував серед ночі.

«Комвзводу зайшов в кімнату. Забув, що хотів. Дивиться. Слідом за ним заходять замполіт батальйону і замполіт роти. Три офіцери дивляться, як я серед ночі годую кажана, що сидить на картонному кріслі, обгорнутий гарними мішечками. Всі мовчать. Не кажучи ні слова, йдуть», – написав Журавель.

Також захисник пояснив, що вирішив піклуватися про кажана саме зараз не просто так: «Це гемор, це витрати. Але розумів, що більше вони нікому не потрібні, а так хоч буде шанс на життя і крім того, вони не винні були в травмах, не природній відбір, винні лише росіяни і їх ракетний террор», – підкреслив військовий.

До слова, кажан вже отримав ім'я: Малюк. За словами Владислава Журавля, він вирішив продовжити традицію Твіттера і дати оригінальне ім'я, яке «не має нічого спільного ні з ким із військового керівництва».

Нагадаємо, артилеристи 43-ї бригади показали фото котика Степана, який став частиною їхньої команди. Військові розповіли, що вірний чотирилапий союзник виявляє велику сміливість та корисні навички, ловлячи мишей, а це неабияк важливо в польових умовах.  

Стало відомо, що в одеській поліції служить кіт Патрон. Кіт носив на шиї патрон «для останнього російського окупанта».

Читайте також: До інтерв’ю Зеленського американському телеканалу долучилися несподівані гості (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: