До інтерв’ю Зеленського американському телеканалу долучилися несподівані гості (фото)

Зеленський дав інтерв'ю американському телеканалу Fox News неподалік від лінії фронту
фото: скріншот відео Sergii Nykyforov/Instagram

На велике інтерв’ю президента України завітали два коти

Президент Володимир Зеленський дав інтерв'ю американському телеканалу Fox News неподалік від лінії фронту і до нього долучилися несподівані гості – два коти. Пухнастиків показав у своєму Instagram прессекретар президента Сергій Никифоров.

«Бонус №1» та «бонус №2» – так він підписав котів у себе в сторіс. Один з пухнастиків деякий час знаходився під стільцем Володимира Зеленського та цікавився дротом від його мікрофона.

Другий кіт пройшовся по купі дров, складених під стіною приміщення, у якому президент давав інтерв’ю, після чого побіг кудись по своїх справах.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю американському телеканалу Fox News, на якому раніше працював Такер Карлсон, який записав скандальне інтерв’ю з диктатором Путіним. В анонсованій розмові журналістів з український президентом йтиметься про дебати в Конгресі щодо фінансової допомоги Україні, річницю повномасштабної війни та відхід українських військ з Авдіївки.

До слова, на початку лютого 2024 року ексведучий телеканалу Fox News Такер Карлсон взяв інтерв’ю у Володимира Путіна в Москві. Розмова тривалістю у понад дві години виявилася повтором вже багаторазово озвучених тез російського диктатора, які він тепер поширив на американську аудиторію.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: