Учасниця шоу «СуперМама» шокувала історією, як чоловік зламав їй ногу

В ефірі телешоу жінка на ім'я Віка розповіла, що ногу їй чоловік зламав нібито за те, що вона пізно повернулася з караоке, де відпочивала з подругами
скріншот з відео

Учасниця популярного телешоу приголомшила глядачів історією про домашнє насильство

Учасниця популярного телешоу «СуперМама» розповіла в ефірі телепрограми, що її чоловік зламав їй ногу, і на цій підставі він зміг виїхати з України як законний опікун дитини.

Молода жінка на ім'я Віка розповіла, що ногу їй чоловік зламав нібито за те, що вона пізно повернулася з караоке, де відпочивала з подругами. Вона зазначила, що жодних сварок напередодні не було й вони не домовлялися, коли вона має повернутися з прогулянки.

Коли вона прийшла додому о 2-й ночі, чоловік вийшов до неї, почав ставити запитання, висловлювати претензії, а потім відштовхнув. Вона впала на ліжко, чоловік почав наближатися до неї, і Віка виставила вперед одну ногу, щоб його загальмувати. І він руками їй цю ногу зламав.

Як розповіла Віка, вона почала кричати від болю, і чоловік не одразу повірив, що він зламав їй ногу руками. Вона кричала від болю на всю квартиру, а чоловік просто вийшов із кімнати. Далі просила викликати швидку, але він знову їй не повірив і дав телефон. Медики приїхали швидко та підтвердили, що нога зламана, але й у цей момент чоловік не повірив.

У Вікі виявився дуже складний перелом, і їй зробили операцію. Зараз, розповіла Віка, у неї в нозі титанова пластина та шпіци із гвинтами.

Коли Віка лежала в лікарні, чоловік приходив до неї та просив вибачення. Вона каже, що вона не мала злості чи образи, тільки якась порожнеча всередині. Жінка думала про розлучення і всі близькі, хто знав про ситуацію, казали, що це «тривожні дзвіночки». А мама радила написати на чоловіка заяву до поліції.

«Я не хотіла впасти на плечі мами. Мій чоловік створив цю проблему, він мав мене обходжувати й це мало стати своєрідним покаранням для нього. Щоб він узяв на себе все повністю – побут, мене, дитину», – каже Віка.

Вони мешкають на четвертому поверсі в будинку без ліфта, і чоловік виносив Віку гуляти на руках, міняв пов'язки, готував їсти, займався сином, возив дружину до лікаря. Як потім він зізнавався, не знає, що на нього найшло. Ні до цієї ситуації, ні після – жодної агресії до дружини він не виявляв.

Коли вони виїжджали до Польщі, то Віка на той момент ще була недієздатною. І чоловік перетнув кордон, як законний опікун маленької дитини.

«Тобто, якби не вся ця ситуація з ногою, то ми не виїхали б за кордон всією родиною», – додала Віка.

Нагадаємо, раніше прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили та затримали вісімнадцять громадян України, які мали намір незаконно перетнути кордон. А згодом змусили ухилянтів послухати священника та відправили їх до військкомату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: