У Казахстані скасували концерт путініста Григорія Лепса

Прихильника кремлівської диктатури не хочуть бачити в Казахстані
фото з відкритих джерел

Казахстанці почали бунтувати після обіцяного мільйону російських кривавих рублів окупантам

Казахстанці обурилися через останню заяву російського співака Григорія Лепса, який разом із Миколою Басковим пообіцяли мотивувати грішми російську армію за кожен збитий Леопард. Артист Лепс поплатився за підтримку війни в Україні. Про це пише місцеве видання «КазТаг».

У Казахстані скасували концерт путініста Григорія Лепса фото 1

Концерт палкого прихильника кремлівської диктатури, який мав відбутися в Казахстані, скасували. Компанія відмовилася надавати йому концертний майданчик для події.

«Компанія, яка надала свій концертний майданчик для організації виступу Григорія Лепса, вирішила розірвати договір з організаторами концерту в односторонньому порядку», – йдеться в повідомленні.

Казахстанці почали бунтувати після обіцяного мільйону російських кривавих рублів окупантам, яким вдасться підбити танк «Леопард». Жителі не можуть зрозуміти такої політики, коли співак заробляє гроші та фінансує розв'язану Росією жахливу війну в Україні.

У Казахстані скасували концерт путініста Григорія Лепса фото 2

Раніше «Главком» писав, що багато російських артистів підтримують агресивні дії Росії проти України. Серед путінських посіпак – Микола Басков та Григорій Лепс. 

Нагадаємо, що українська співачка Оля Полякова відреагувала на останні заяви путіністів Миколи Баскова та Григорія Лепса, які пообіцяли виплачувати російським військовим мільйон рублів за кожен підбитий танк Leopard.

Читайте також: Співачка Полякова спровокувала гучний скандал, засвітившись в компанії росіян

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: