Принц Гаррі чесно відповів, чи шкодує про публікацію скандальних мемуарів

Герцог не жалкує, що був таким відвертим у книзі
фото з відкритих джерел

Молодший син британського монарха оприлюднив секрети королівського двору

У мережі заговорили про те, що Гаррі нарешті зрозумів, що його скандальна книга мемуарів «Запасний» приносить йому більше шкоди, ніж користі. Однак, як пише Page Six із посиланням на інсайдера, син монарха анітрохи не шкодує про випуск книг. І взагалі дуже радий тому, яку реакцію у громадськості викликали його заяви.

Мова про мемуари зайшла на вечірці телеведучої та сусідки герцогів Еллен Дедженерес, на якій принца Гаррі та Меган Маркл уперше побачили разом після презентації книги.

«Він сказав, що не шкодує про жодне з одкровень, і він щасливий, що оприлюднив свою історію світу. За його словами, на неї були дивовижні відгуки», – цитує видання інсайдера. Джерело додало, що подружжя виглядало щасливим і весь вечір ухилялося від питання друзів, чи планують вони бути на коронації Карла III.

Власне, присутність герцогів Сассекських на урочистості короля – головне питання у британському порядку денному. Інсайдери впевнені, що Карл III зовсім не проти бачити на своїй коронації молодшого сина та його дружину. Однак у правильності такого рішення зовсім не впевнений принц Вільям.

Читайте також: Король Чарльз публічно висміяв сина: відео потрапило в мережу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: