Степан Хмара потребує допомоги: фото політика з лікарні

Степан Хмара терміново потребує допомоги для лікування важкої хвороби
фото: Facebook /Тетяна Даниленко

На хіміотерапію на найближчі кілька днів потрібно приблизно 200 тис. грн

Депутат чотирьох скликань, Герой України, багаторічний політв'язень радянських концтаборів та співавтор Конституції України Степан Хмара терміново потребує допомоги для лікування важкої хвороби. Про це повідомила журналістка Тетяна Даниленко у Facebook.

На хіміотерапію на найближчі кілька днів потрібно приблизно 200 тис. грн.

«Найближчі кілька днів Степан Хмара терміново потребує дорогих препаратів. Його лікуванням опікується Патронатна служба Азову, але і для них, і для родини наразі ціна непідйомна. А ліки – реально на вчора», – пояснила журналістка.

Степан Ількович – Герой України, який за справу нашої незалежності відсидів понад 7 років гулагів за Уралом, зокрема 306 днів карцеру.

Даниленко підкреслила, що Степан Хмара один з останніх живих борців за Україну своєї епохи. На кожному з етапів становлення нашої держави виступав за інтереси держави, навіть коли це було непопулярно і проти течії – як, наприклад, під час здачі ядерної зброї. Хмара вже тоді говорив, що політика умиротворення агресора приведе до великої війни.

«Зараз він бореться зі страшною хворобою так само відважно, як боровся все своє життя за свої погляди й свободу їх висловлювати. Інша людина вже зламалася б, але в Степана Ільковича – шалена воля до життя! Настільки хоч краєм ока хоче побачити нашу перемогу», – заявила журналістка.

«На хімію на найближчі кілька днів потрібно приблизно 200 тис. грн. (більш точно ціну напишу протягом кількох годин). Це окрім поточних оплат за стаціонарне лікування», – додала Тетяна Даниленко. 

Раніше повідомлялося, що депутат чотирьох скликань, Герой України, багаторічний політв'язень радянських концтаборів Степан Хмара потрапив до віденської лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: