День закоханих: як політики привітали других половинок

колаж: glavcom.ua

П'ятий президент України Петро Порошенко не втрачає нагоди додати романтики у свої стосунки з дружиною Мариною

Сьогодні, 14 лютого, в Україні святкують міжнародний День всіх закоханих або ж День святого Валентина. Деякі політики привітали своїх других половинок зі святом. Вони поділилися романтичними фото й написали приємні побажання коханим.

58-річний депутат і п'ятий президент України Петро Порошенко не втрачає нагоди додати романтики у свої стосунки з дружиною Мариною. 14 лютого він привітав кохану коротким, але змістовним і милим дописом.

«На відстані та поруч. На фронті та вдома. Кохаю завжди», – написав Порошенко і виклав фото, на якому вони з дружиною посміхаються.

День закоханих: як політики привітали других половинок фото 1

Зауважимо, подружжя разом уже майже 40 років. Порошенко одружився, коли йому було всього лише 18 років. Нині Петро і Марина – одна з найміцніших пар в українській політиці. У подружжя четверо дітей: сини Олексій та Михайло і дочки Євгенія та Олександра. Марина Порошенко за фахом лікар-кардіолог, зараз вона очолює Комісію Київради з питань охорони здоров'я та соціальної політики.

До речі, не так давно Марині Порошенко виповнилося 62, і Петро Олексійович присвятив їй допис у мережі. А Марина вітала чоловіка з 58-річчям віршами класика.

День закоханих: як політики привітали других половинок фото 2
фото з відкритих джерел

Колишній заступник голови Офісу Президента України Кирило Тимошенко також привітав кохану Олену з Днем закоханих. Він опублікував миле фото з лаконічним підписом.

День закоханих: як політики привітали других половинок фото 3

Подружжя 10 років у шлюбі, у них є шестирічний син. Альона Тимошенко – кінопродюсерка, засновниця та керівниця першої кіношколи Ukrainian Film School, створеної на базі Film.ua Group. Жінка старша за свого чоловіка на чотири роки – їй 38.

У День закоханих Алла Зіневич, дружина колишнього віцепрем'єра, бізнесмена й банкіра Сергія Тігіпка, повідомила у мережі радісну звістку про четверту вагітність. Так, 64-річний Тігіпко увосьме стане батьком. Трьох спільних синів вони виховують з 39-річною Аллою, і ще четверо дітей в ексміністра є від попередніх шлюбів.

Зіневич, яка молодша від коханого на 24 роки, розповіла про прийдешнє поповнення у родині 14 лютого, у День святого Валентина
Зіневич, яка молодша від коханого на 24 роки, розповіла про прийдешнє поповнення у родині 14 лютого, у День святого Валентина
фото: скрін з соцмереж

Цікаво, що скільки разом Сергій Тігіпко та Алла Зіневич – достеменно невідомо. 2018-го бізнесмен подав на розлучення з другою дружиною Вікторією. У жовтні 2021 року Тігіпко вперше вийшов у світ із Зіневич – закохані відвідали разом конкурс «Міс Україна Всесвіт». Від Тігіпка Зіневич має трьох синів – старшому 12 років, середньому – 11, молодшому – сім.

Тігіпко з трьома синами від Зіневич
Тігіпко з трьома синами від Зіневич
фото з відкритих джерел

Також віцепрем’єрка з європейської та євроатлантичної інтеграції, нардепка від партії «Голос» Ольга Стефанишина поділилася світлиною з загиблим чоловіком. 

«Наша остання фотка в цьому житті, але ми цього ще не знаємо. Можливо відчуваємо. У тебе вже повністю сиві скроні. У мене напевно теж, але під фарбою цього не видно. Твої очі дуже сумні, бо стільки всього побачили, про що я поки не знаю. Можливо відчуваю. За тиждень тебе не стане, але я любитиму тебе до неба і назад. Завжди», – написала жінка.

День закоханих: як політики привітали других половинок фото 4

Пара одружилася у січні 2009 року. У подружжя дві доньки. Ольга стала вдовою у 38 років. Її чоловік Богдан загинув 30 березня 2022 року під Черніговом від снаряда окупантів. Чоловік намагався врятувати життя інших.

Нагадаємо, минулого року Тимошенко відсвяткував річницю весілля з дружиною.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: