Слава Камінська випустила старий кліп Slava Bogu українською

Співачка уточнила, що «Slava Bogu» українською мовою була записана ще взимку
фото з відкритих джерел

Виконавиця Слава Камінська, яка відстоювала позиції російської мови, вирішила за допомогою своєї творчості закрити це питання

Українська співачка, учасниця дуету «НеАнгели» випустила україномовну версію своєї пісні «Слава Богу» та заявила, що це її відповідь на всі мовні питання. Про це вона написала в Instagram.

Виконавиця Слава Камінська, яка відстоювала позиції російської мови, вирішила креативно розставити всі крапки над і.

«Після нещодавніх скандалів в музичній індустрії мене часто питають, що робити з тими, хто співає російською, про моє ставлення до російської мови в піснях і так далі. Вважайте цей трек моїм розгорнутим коментарем: якщо слухати уважно, там є все, що я хотіла б висловити на цю тему», – прокоментувала Слава. 

Співачка уточнила, що «Slava Bogu» українською мовою була записана ще взимку, але тривалий час артистка вагалась, чи варто взагалі випускати таку композицію під час воєнних подій.

«Врешті-решт, сумніви розвіялись: перемогло бажання підтримати народний дух, подарувати суспільству трохи розради у важкий період», – заявила Слава.

Камінська назвала українську версію пісні своїм маніфестом та коментарем для всіх ЗМІ на мовну тему. 

«Слухайте українську музику, підтримуйте улюблених артистів, а головне - не дозволяйте нікому нас розділяти. Ні за мовним питанням, ні з якогось іншого приводу. Тримаймося докупи, тільки так переможемо!», – резюмувала співачка.

Додамо, що українська співачка Слава Камінська, яка на період війни в Україні перебралася до Нідерландів, обурила шанувальників новим постом. У соцмережах вона заступилася за мову країни-агресорки і через це спровокувала хвилю невдоволення серед українців.

Читайте також: З котушок злетіла. Камінська публічно зганьбила пісню Івасюка «Червона рута»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: