Сєрга вибачився перед Монатіком за порівняння з Лободою і Потапом

Виконавець підкреслює, що українському шоубізнесу не вистачає правди
фото з відкритих джерел

Сєрга вважає, що культурний діяч несе відповідальність за все, що говорить

Співак і засновник Культурного десанту Коля Сєрга після скандалу зі Світланою Лободою у Харкові розповів, чому українці не готові пробачити артистів за співпрацю з Росією. Про це він висловився в Instagram.

Вони критикують тих, хто виїхав за кордон після початку повномасштабного вторгнення.

Сєрга вважає, що культурний діяч несе відповідальність за все, що говорить, і ця відповідальність прямо пропорційна аудиторії культурного діяча. 

Виконавець підкреслює, що українському шоубізнесу не вистачає правди. У мережі з’явилися ті, хто розкритикував музиканта, бо він також тривалий час працював у Росії.

Артист відреагував та наголосив, що він за те, щоб давати шанс, але ситуація у Харкові показала, що хоча Лобода і зробила свій вибір, відстань ще не пройдена.

«Аудиторія допомагає тобі побачити віддзеркалення», – пише артист.

Виконавець попросив вибачення у Монатіка, якого поставив в один ряд із Лободою, Максом Барських і Потапом.

«Розумію обурення частини з вас. Кожен раз, коли боремося за репутацію лідера думок, який нам подобається, ми боремося і за частину себе, якою ми йому довіряємо. Саме тому я і підіймаю ці питання. Лідер думок – завжди лакмус. І реакція на його поведінку – це анамнез цінностей, поглядів і переконань аудиторії. Скажу як є, мені все одно на Лободу, Потапа та Макса Барських. Я ніколи не слухав їх музику і не захоплювався ними як особистостями», – підкреслив артист.

Сєрга наголосив, що йому не все одно на людей, які дають себе обманути та підмінити маскою справжні наміри. «Ми рухаємось до вищої національної свідомості. А для цього маємо навчитися відбирати зерна від полови. Бачити вчинки, аналізувати їх послідовність, пробачати, якщо бачимо щире покаяння і чинити супротив, якщо нас сприймають за дурнів. По Монатіку був не правий. Вчора дивився його інтерв'ю, потім ввечері розмовляв з ним особисто і прошу вибачення за те, що приписав його до цього списку. По іншім, залишаюсь при своїй думці», – прокоментував Сєрга.

Додамо, що в Юрмалі наприкінці липня відбудеться музичний фестиваль Laima Rendezvous Jurmala, де заплановані виступи Вєрки Сердючки, Макса Барських, Олі Полякової та російських артистів, які «підтримують мир». 

Нагадаємо, що російський музикант Андрій Макаревич у пісні висміяв своє внесення міністерством юстиції Росії до реєстру іноземних агентів.

Додамо, що Макаревич, який активно виступає з антивоєнними гаслами, з початку агресивних дій Росії проти України переїхав до Ізраїлю.

Читайте також: «Сдуру вляпалась в войну». Макаревич заспівав про Росію (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: