Сенцов розповів про своє ставлення до тилового життя в Києві

Сенцов планує повернутися на передову після лікування
фото: скріншот з відео

Український кінорежисер Олег Сенцов, який воює у лавах ЗСУ та командує взводом у 47 омбр «Магура», нещодавно отримав поранення на фронті

У жовтні Олег Сенцов, який нині є командиром штурмової роти у 47-му ОМБр «Маґура», отримав поранення під Авдіївкою. Пізніше режисер опублікував відео бою, записане на GoPro-камери його побратимів, і тисячі українців побачили страшну правду про війну. Нині Сенцов планує повернутися на передову після лікування, пише ТСН. Він розповів про свій стан, а також прокоментував тилове життя, яке застав у Києві.

«Вже добре. Спочатку було не дуже, а потім уже все добре. Я вже післязавтра повертаюся на фронт», – сказав Сенцов про своє здоров'я

За словами режисера, його дружина Вероніка Вельч дуже важко переживає від'їзд, але він переконує її у важливості своєї роботи: «Хороших у неї немає почуттів, але вона розуміє, що я роблю важливу справу для країни. Я їй завжди говорю, що я воюю за вас».

На відміну від свого першого повернення з передової до Києва, нині життя в тилу вже не так дратує Олега Сенцова. При цьому він закликав українців не забувати, завдяки кому вони можуть його продовжувати.

«Минулого року, коли я приїжджав з-під Бахмута, де були важкі бої, враження було сильне. Контраст дійсно. Бачив спокійних людей, цілі будинки, авто, мало військових. Це так дратувало на підсвідомому рівні. Потім ти це приймаєш і розумієш, що ми ж там воюємо, щоб країна жила мирним життям. Зараз немає такого роздратування. Цивільні люди живуть своїм життям, і ми за те, щоб воно тривало. Але важливо, щоб вони не забували, завдяки кому воно тут відбувається», – додав Сенцов.

Зазначимо, український кінорежисер Олег Сенцов, який зараз воює у лавах ЗСУ та командує взводом у 47 омбр «Магура», отримав поранення на фронті.

Нагадаємо, нещодавно Сенцов, який зараз воює у лавах ЗСУ та командує взводом у 47 ОМБр «Магура», зазнав чергової контузії під час бойових дій на Запорізькому напрямку.

Раніше Сенцов розкритикував чоловіків, які не йдуть на фронт. 

Також український режисер і військовий, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов потрапив під обстріл на фронті і отримав поранення. Уламки потрапили в обличчя, руку та ногу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: