Який насправді Залужний? Радниця розповіла правду про його характер

Ореста Бріт розповіла про знайомство та дружбу з Залужним
фото: Instagram Орести Бріт

Волонтерка Ореста Бріт познайомилася із Залужним у 2014 році, а тепер їхня дружба переросла в спільну роботу

Серед радників Головнокомандувача українських Збройних Сил Валерія Залужного – волонтерка та голова благодійного фонду «Бон» Ореста Бріт. Вона познайомилася із Залужним ще в 2014 році, і тепер дружба переросла в спільну роботу. Про це Ореста Бріт розповіла в інтерв'ю білоруському виданню «Зеркало».

Ореста Бріт розповідає, що познайомилася з Валерієм Залужним на спільних заходах. Знайомство переросло в дружбу через війну.

«Ми всі допомагали один одному. Це спілкування формувалося протягом дев'яти років. Чому волонтерство не супроводжується конкуренцією? Тому що ми всі знаємо один одного протягом багатьох років. Мені 33 роки, і дев'ять з них я беру участь у бойових діях і допомагаю жертвам війни», – каже волонтерка.

Який насправді Залужний? Радниця розповіла правду про його характер фото 1
фото: Instagram Орести Бріт

За її словами, їх здружив Євромайдан. Вона додає, що в дружбі головну роль відіграють якості, а не посада людини: «Сьогодні головнокомандувач – Валерій Федорович, завтра – хтось інший. Але для мене велика честь бути поруч із цією гідною і порядною людиною. Професіоналом. Велика честь боротися пліч-о-пліч з ним за Україну».

Ореста Бріт також розповіла яким насправді є Головнокомандувач ЗСУ.

«Це дуже глибока, освічена людина. Те, що він без зайвого пафосу, відкритий, душевний – це факт. Щира усмішка, статний чоловік, розумний і сильний – справжній головнокомандувач. Тут слова зайві – все видно по ньому. Яким його люди бачать, такий він і є насправді, і це надзвичайно цінно", – розповідає вона.

Нагадаємо, Тімоті Снайдер виклав миле фото із Залужним та фігурками Ґроґу.

Раніше, фотограф Ян Доброносов поділився фотографіями Валерія Залужного та викликав хвилю милих та зворушливих емоцій у користувачів соцмереж.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: