«Наш янгол-охоронець»: мережу захопили святкові фото Залужного

фото: фото: Facebook/Ян Доброносов

Користувачі соцмереж залишили теплі коментарі під новими фото головнокомандувача ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав українців із Днем Незалежності. Привітання залізний генерал опублікував у Facebook.

«Країна нескорених, непохитних, незламних! Країна гордих, героїчних та хоробрих. Де свобода і гідність завжди були ключовими цінностями. Вільна країна. Це факти, об які розібʼються ворожі задуми. З Днем Незалежності, Україно!» – написав головнокомандувач ЗСУ.

Також фотограф Ян Доброносов поділився фотографіями Валерія Залужного та викликав хвилю милих та зворушливих емоцій у користувачів соцмереж.

«Він найкращий!!! Давайте ще!», «Українське воїнство, братерство це завжди красиво», «На Залужного мож дивитись вічно, як на вогонь. Він і є вогонь, що знищить орду!!», «Не зупиняйтесь, бо це і є обличчя нашої Незламності та Незалежності. А ще всі наші воїни і весь український народ, які виборюють перемогу для України!», «Наш янгол охоронець, слава ЗСУ».

Раніше повідомлялося, що соцмережі почали поширювати миле фото Зеленських, де видно, що президент цілує руку своєї дружини. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня Незалежності України, який відзначають 24 серпня. 

Зауважимо, Зеленський записав звернення на тлі знакового муралу в центрі Києва, на будівлі комітетів Верховної Ради на Банковій. На стінописі зображений Герой України Олександр Мацієвський, що був розстріляний росіянами після вимовлених слів «Слава Україні». Мурал присвячений пам’яті всіх загиблих українських воїнів на російсько-українській війні.

До слова, розвідка отримала особливий подарунок від виробника знаменитих дронів в честь свята.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: