Порошенко підтримав Марусю Звіробій, яка втратила кохану людину

Петро Порошенко прийшов підтримати Марусю Звіробій
фото: Європейська солідарність

«Знову важка втрата для нашої команди. Не віриться. Тільки три тижні тому бачилися…»

У Михайлівському Золотоверхому соборі попрощались із розвідником Максимом Нікітенком, який загинув 26 серпня під час штурму Роботиного у Запорізькій області. Вшанувати героя прийшли побратими з 132 окремого розвідбату та 46-ї бригади ДШВ, друзі і близькі.

Експрезидент Петро Порошенко згадує, що бачився із Максимом три тижні тому – тоді військовий вирвався з фронту, щоб провідати у реанімації після важкого поранення Марусю Звіробій.

«Знову важка втрата для нашої команди. Не віриться. Тільки три тижні тому бачилися… Сьогодні ми попрощалися з Максимом Нікітенком – відважним воїном, розвідником, командиром, який на штурм завжди йшов першим. Він з 30-ки, вся родина у них воює. Але в першу чергу мої слова підтримки – Марусі Звіробій. Вони ще з «Марусиних ведмедів» разом. Кажуть, що командир має йти в складі ядра групи, а не в дозорі, але це не про Максима. Він вів за собою своїх побратимів. Загинув під час звільнення Роботиного», – зазначає Порошенко.

У Михайлівському Золотоверхому соборі попрощались із розвідником Максимом Нікітенком
У Михайлівському Золотоверхому соборі попрощались із розвідником Максимом Нікітенком

«Щирі співчуття Марусі Звіробій пережити смерть коханої людини. Вона є одним із найсильніших членів нашої команди, яка попри важке поранення під Курдюмівкою відмовляється піти на демобілізацію, а хоче продовжувати звільняти Україну», – пише Порошенко.

«Це – яскраве свідчення того, якою сильною є українська армія, і як ми маємо тримати єдність. Єдність не навколо політиків, влади. А навколо українського воїна, навколо Збройних Сил України, які роблять дива і звільняють українську землю, на жаль, сплачуючи величезну ціну за це. Серце розривається… Спочивай з миром, друже! Ми помстимося і переможемо!», – наголосив експрезидент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: