Орландо Блум закликав світ подбати про українських дітей. Щемливе відео

Дитячий фонд ООН, ЮНІСЕФ, опублікував у соцмережі відео з відомим актором Орландо Блумом
скріншот з відео

«Наш обовʼязок – забезпечити дітям в Україні таке майбутнє, яке дасть їм надію та можливості»

Британський актор Орландо Блум, найбільш відомий за ролями у «Володарі перснів» та «Піратах Карибського моря», поділився, що вражений стійкістю українських дітей, повідомляє Еспресо.

Дитячий фонд UNICEF Ukraine опублікував у соцмережі відео з відомим актором Орландо Блумом. У ролику зірка розповідає про свій останній візит в Україну.

«Я вже двічі був в Україні як посол доброї волі ЮНІСЕФ. Щоразу я був вражений стійкістю дітей та їхніх родин перед викликами війни», – зазначив Блум.

Він поділився, що його вразила історія восьмирічної Мілани, з якою він зустрівся в Україні. Її родина через сильні обстріли Ірпеня була змушена залишити місто, але дівчинка травмувалася, що призвело до часткової втрати зору.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNICEF Ukraine (@unicef_ukraine)

«Наш обовʼязок – забезпечити дітям в Україні таке майбутнє, яке дасть їм надію та можливості, щоб вони могли безпечно навчатися у школах, могли розкривати свій потенціал і зростали в безпеці в турботливих сімʼях, які отримують належну соціальну підтримку. Ми не можемо дозволити цій війні знищити найважливіший ресурс України – її людей. Для відновлення країні необхідно передусім подбати про дітей. Вони є майбутнім України», – наголосив актор.

Читайте також: Орландо Блум приїхав в Україну та засвітився в метро

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: