Орландо Блум приїхав в Україну та засвітився в метро

фото з відкритих джерел

Зірковий актор був на Донбасі у 2016 році

Британський актор, посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум приїхав до України. Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Orlando Bloom (@orlandobloom)

Блум не написав, яке саме місто відвідав, але розповів, що це була дитяча точка проекта ЮНІСЕФ «Спільно» в метро. В коментарях українці повідомили, що в Києві дитячі точки «Спільно», зокрема, є на «Арсенальній».

«Сьогодні мені пощастило почути дитячий сміх у дитячій точці #СПІЛЬНО – безпечному, теплому та затишному місці, де діти можуть гратися, навчатися та отримують психосоціальну підтримку. Слово «Спільно» українською мовою означає «разом», і таких центрів тут понад 180. Той, який я відвідав сьогодні, відкритий під землею на станції метро, заради безпеки дітей. На кілька годин щодня батьки можуть залишити тут своїх маленьких дітей і дати їм відчуття нормальності, можливість пограти в ігри та просто побути дітьми. Тут також є багато приладдя для мистецтва та рукоділля, щоб діти могли творчо виражати себе, подалі від тиску, що наростає в зоні бойових дій. Дітям в Україні потрібно повернути дитинство», – написав актор.

Актор додав, що таких центрів в Україні функціонує понад 180.

Орландо Блум нагадав, що був на Донбасі у 2016 році: «Сьогодні я прибув до України для моєї першої поїздки з 2016 року. Я б ніколи не очікував на ескалацію війни по всій країні з моменту, коли я там був». Сім років тому актор відвідав Святогірськ, Краматорськ, Слов'янськ і Маріуполь.

Читайте також: Монатік заспівав в київській електричці: пасажири зняли відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: