Онук легендарного Ступки розказав, про що він мріє у США

фото: Facebook/Дмитро Ступка

У свій день народження Дмитро Ступка розповів про свою мрію

Український актор Дмитро Ступка, онук легендарного Богдана Ступки, перебуває в Сполучених Штатах під час повномасштабної російсько-української війни. Він присвятив пост своєму дню народження. На своїй сторінці у Facebook 37-річний актор поділився світлиною, зробленою у ресторані під час святкування свого дня народження і розповів, про що мріє.

«Ввійшов в новий етап життя… Привіт 37. Одне можу сказати, я щасливий, коханий і кохаю! А мрія одна, щоб як найшвидше закінчилась війна! Сумую за вами», – написав Дмитро Ступка.

Онук легендарного Ступки розказав, про що він мріє у США фото 1

Своєю чергою, багато хто в коментарях обурився такому знімку. 

Одна коментаторка написала, що це цинічно: «Цинічненько. Але я не здивована». На що Дмитро порадив коментаторці «звернутися до психіатра».

Інші користувачі соцмережі також критикують пост актора.

«Класно сумувати в штатах?», «А що у Вашингтоні війна? Не сумуйте, бережіть нервову систему», «А можна поцікавитися: як чоловік призовного віку опинився в США? Ви інвалід чи багатодітний тато?», «Дід в гробу перевернувся точно. Бажаю клепки вам в голові і хоч капельку совісті», «Сидите там і святкуєте, то робіть це тихо. Бо вас дивляться сімʼї і ті, хто захищає землю в якій спочиває ваш дід», «Уявіть, що відчувають захисники, які відстоюють Вашу мрію, дивлячись на ці креветки і шапмані», «Дмитре, це навіть непристойно. 37 чудовий вік для захисту Батьківщини», – обурюються користувачі соцмереж.

Нагадаємо, актор Дмитро Ступка, який ще до великої війни виїхав до США, виклав на своїй сторінці в соцмережі відео, в якому вітає дочку Богдану з днем народження. В якості фонової музики він обрав композицію російськомовної реп-групи «Каспийский груз».

Гурту, який вочевидь любить слухати Дмитро, від 2017 року заборонений в'їзд до України, оскільки один з його учасників, Тимур Оділбеков, незаконно відвідував анексований Росією Крим. Підписники актора обурилися, що Дмитро Ступка продовжує слухати російських виконавців: «Як можна таке гарне свято зіпсувати рашистською піснею?», «Богдан Сильвестрович в могилі перевертається, в тебе взагалі мозок висох?», «Сором кацапський, як ти дитину виховуєш?», «Скоро Ступка стане прізвищем, яке будуть пов'язувати лише зі скандалами. Мало пісень на світі, що ви обрали гурт, якому заборонений в'їзд до України? І не за російську мову, а за виступи в окупованому Криму. Знаєте, чим розумна людина відрізняється від дурної? Вмінням визнавати і виправляти помилки».

Онук славетного українського актора вступив у словесну перепалку з підписниками. Однак згодом Дмитро видалив усі коментарі. Але коментатори продовжують писати.

Раніше «Главком» писав, що Дмитра Ступку вже критикували за відео з США. Кілька місяців тому він виклав в соцмережу відео, де вихвалявся, як безтурботно катається нічним містом з дівчиною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: