«Можливо, це трохи егоїстично». Перша леді пояснила, чого їй бракує від Зеленського

Свій емоційний стан після вторгнення дружина президента описала як «постійне відчуття адреналіну»
Фото: Informator

Перша леді зізналася, що війна негативно вплинула на всіх членів її родини

Війна стала справжнім випробуванням для багатьох українських сімей і президентська – не виняток. Перша леді Олена Зеленська в інтерв'ю ВВС відверто зізналася, як змінилися її стосунки з чоловіком.

Вона розповіла, що сім'я сумує за спільним проведенням часу. Зеленська зазначила: «Можливо, це трохи егоїстично, але мені потрібний поряд чоловік, а не історична особистість».

Водночас вона додала, що її сім'я залишається сильною як емоційно, так і фізично, а також висловила впевненість, що разом впораються з усіма викликами.

Свій емоційний стан після повномасштабного вторгнення дружина президента описала як «постійне відчуття адреналіну». Згодом вона вирішила, що треба заспокоїтися та почати жити життям у «існуючих умовах».

Олена Зеленська багато подорожувала світом, зустрічаючись із лідерами та виступаючи з промовами: «З чоловіком ми не живемо разом, сім'я розділена. Ми маємо можливість бачитися, але не так часто, як хотілося б. Мій син сумує за батьком».

Щодо дітей, то, за словами першого леді, невизначеність життя на війні дорого їм обійшлася.

Зеленська наголосила: «Мені боляче бачити, що мої діти нічого не планують. Моїй дочці 19. Вони мріють про подорожі, про нові відчуття, емоції. Вона не має такої можливості. Є обмеження в тому, що можна собі дозволити, і ми намагаємося в них жити».

Дружина президента додала, що, попри те, що її слова можуть бути егоїстичними, у Володимира Зеленського «справді є енергія, сила волі, натхнення та впертість, щоб пройти через цю війну».

Олена Зеленська наголосила: «Я вірю в нього. І підтримую його. Я знаю, що в нього достатньо сил. Для будь-якої іншої людини, яку я знаю, я думаю, ця ситуація була б набагато важчою. Він дійсно дуже сильна і стійка людина. І ця стійкість – це те, що нам усім зараз потрібне».

Читайте також: Стало відомо, хто є стилістом Олени Зеленської та як змінився її гардероб з початку війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: