Охоронець Зеленського завойовує серця українок: що відомо про Донця (відео)

Донець родом із Дніпропетровщини
фото з відкритих джерел

Раніше чоловіка помічали серед охорони олігарха Ігоря Коломойського

Мережа продовжує бурхливо обговорювати охоронця президента України Володимира Зеленського. Максим Донець вкрав серця жінок, кліпи з ним – тренд у TikTok.

Нещодавні фото та відео охоронця зі Львова викликали нову хвилю слави. У Telegram-каналах навіть почали називати його «термінатором». Втім, про чоловіка мало що відомо, він залишається доволі закритою від публічності особою. 

@maksimdonets.ua

 

♬ оригинальный звук - Віталій Лобач

Ролики з охоронцем президента набирають щонайменше сотні тисяч переглядів, є відео й із понад 5 млн.

@maksimdonets.ua

 

♬ Біля тополі - SHUMEI

Користувачі мережі створили фан-акаунти, присвячені охоронцю. В одному з таких зробили відео, у якому показали, як Максим Донець змінився за декілька років.

Максим Донець, охоронець президента Володимира Зеленського, давно викликає цікавість в українців. Він супроводжує голову держави з самого початку його появи на посаді. Чоловік завжди перебуває біля президента, відвідує з ним українські міста, передові позиції наших бійців та уважно спостерігає за тим, аби Зеленському не загрожувала небезпека.

@maksimdonets.ua ♬ original sound - Максим Донець 🇺🇦

Про самого Максима Донця відомо не дуже багато. До 2019 року його регулярно помічали серед охорони олігарха Ігоря Коломойського та голови Волинської облради Ігоря Палиці.

Поруч із Зеленським чоловік почав з’являтись на початку виборчої кампанії, а вже у травні 2019-го його призначили начальником Служби безпеки президента України. Зеленський користування охороною олігарха пояснював тим, що його команда мала контракт з компанією, де працює Донець. 

Максим Донець народився у Кривому Розі Дніпропетровської області. Закінчив Криворізький економічний інститут Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. За деякими даними, він одружений та має сина.

Читайте також: Охоронець президента у ТікТок збирає мільйони переглядів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: