Офіцер-морпіх приготував «подарунок» для Безуглої

Безугла заслужила подарунок
фото: Мар'яна Безугла/Facebook

Нардепка Мар'яна Безугла неодноразово робила скандальні заяви про дії військового командування ЗСУ

Військовий офіцер-морпіх Дмитро Іванов опублікував фото двох нашивок і зазначив, що саме їх він міг би подарувати депутатці Мар'яні Безуглій або загалом депутатам Верховної Ради. Про це він написав у Facebook.

«Ну не зміг, не зміг втриматися, купив. От тепер думаю, кому подарувати – Безуглій чи депутатам Ради. Хоча їх два, якраз», – ідеться у дописі під фото.

Подарунок для нардепів
Подарунок для нардепів
фото: Дмитро Іванов/Facebook

Нардепка Мар'яна Безугла неодноразово робила скандальні заяви про дії військового командування ЗСУ – під роздачу потрапляли ексголовком Валерій Залужний, міністр оборони Рустем Умєров та новопризначений головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Офіцер-морпіх приготував подарунок для Безуглої
Офіцер-морпіх приготував подарунок для Безуглої
Фото: Дмитро Іванов/Facebook

До слова, нещодавно Мар'яна Безугла зробила провокативний допис, в якому заявила, що Залужний – жива людина, з якої роблять ідола, щоб потім просто використати. Потім вона знову дорікнула головнокомандувачу ЗСУ – цього разу через зустрічі з відомою волонтеркою Даною Яровою, з якою нардепка до цього скандалила.

Відповідаючи на запитання щодо головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, Зеленський зазначив, що країні необхідне «перезавантаження», що включає у себе зміни у керівництві, і «не лише військовому».

Читайте також: Чому солдати цінують Залужного? Герой України вказав на особливу рису

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: