Чому солдати цінують Залужного? Герой України вказав на особливу рису

Леонід Хода запевняє, що Валерію Залужному можна довіряти
фото: Facebook Валерія Залужного

«Він генерал із війська, він не паркетний. Він відкритий та щирий»

Валерій Залужний є генералом, за яким можна стояти, як за кам’яною стіною. Про це в інтерв’ю для «Суспільне Чернігів» розповів полковник Збройних сил та Герой України Леонід Хода.

Леонід Хода ставить риторичне запитання: як можна не любити Залужного? «Валерій Федорович – це  харизматична фігура у військах. Він генерал із війська, він не паркетний. Він відкритий та щирий», – каже Герой України.

За словами Леоніда Ходи, слова Залужного не розходяться з ділом і він не помічав, щоб той комусь брехав. Він або скаже правду, або промовчить.

Солдати люблять Залужного, бо він спілкується з ними. «Він не відмежовує себе від солдат, що от «я начальник, а ви підлеглі». Це генерал, за яким можна стояти як за кам’яною стіною», – розповідає Леонід Хода.

Він запевняє, що Валерію Залужному можна довіряти й з ним можна йти далі.

Нагадаємо, командир снайперів Сергій Варакін розповів, як бійці ставляться до Залужного. Він переконаний, шо Валерій Залужний – це взірець того, яким має бути командир. Простим, без манії величі, з величезним серцем, розумним, сміливим, таким, яким і є Залужний.

Варакін розповів анекдот про ставлення військових до головнокомандувача: «Залужний не має ні одного бійця, який про нього сказав би щось погане. Не даремно ходить цей жарт: «У Залужного – 102% підтримки. – А хто 2%? – Полонені».

Раніше повідомлялося, що радниця Головнокомандувача Ореста Бріт розповіла, який насправді Залужний. За її словами, він дуже глибока, освічена людина. Те, що він без зайвого пафосу, відкритий, душевний – це факт. Щира усмішка, статний чоловік, розумний і сильний – справжній головнокомандувач. Ореста Бріт зазначила, що яким його люди бачать, такий він і є насправді, і це надзвичайно цінно.

Читайте також: Залужному – 50: цікаві факти про «залізного генерала», який мріяв стати коміком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: