«Не потрібно бути тупим». Юрко Юрченко звернувся до українців

Юрченко з перших днів повномасштабної війни Росії проти України встав на захист нашої країни
фото: Юрко Юрченко

Юрченко наголосив, українцям слід прокинутись і допомагати фронту

Відомий український музикант та військовослужбовець Юрко Юрченко заявив, що українці повинні прокинутись, адже війна в Україні надовго, а втрати на фронті дуже великі. Про це він заявив під час інтервʼю журналістці Яніні Соколовій.

«Не потрібно бути тупим. Що, не зрозуміло, що в нас втрати неймовірні, колосальні? Я боюся назвати, скільки тільки в нашому батальйоні «пішло» хлопців, яких я особисто знав», – сказав музикант.

Юрченко зазначив, що українцям слід прокинутись і допомагати фронту.

«Втрати неймовірні, але навіть ради цих втрат, люди мають прокинутися, ті, що сплять. Я просто розумію, як втомилися люди, які цілодобово працюють, вони втомлюються. Їм психологи навіть не допомагають», – зауважив Юрченко.

Зазначимо, Юрченко з перших днів повномасштабної війни Росії проти України встав на захист нашої країни.

Нагадаємо, лідер гурту «Юркеш» Юрко Юрченко, який нині служить у Збройних силах України, жорстко висловився про артистів, які втекли з України, ставши зрадниками.

Як повідомлялося, лідер гурту Yurkash Юрко Юрченко виступив з благодійним концертом у Києві для «Сталевих жінок Азову». Після виступу артист та військовий опинився у лікарні – він майже повністю втратив слух.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: