Наркотики, ґрати, смерть. Діти знаменитостей, які занапастили своє життя

Наркотики посідають чи не найперше місце серед пагубних звичок
фото з відкритих джерел

Діти зірок мають безліч шансів, щоб досягти успіху у житті, але часто доля обирає їм інший вердикт.

Багато зіркових дітей дуже недбайливо розпорядилися своїм життям: хтось підсів на наркотики, хтось потрапив до в'язниці або через дивний збіг обставин зарано зустрів смерть. Ці люди мали безліч шансів, щоб досягти успіху у житті, але доля обрала їм вердикт.

Камерон Дуглас

Наркотики, ґрати, смерть. Діти знаменитостей, які занапастили своє життя фото 1

37-річний Камерон, син актора Майкла Дугласа з першого шлюбу з Діандрою Лукер, ніяк не може позбавитися наркозалежності. Він мав проблеми із законом, тому потрапив за ґрати. Боротьбу з наркотиками він почав у 13 років, проте, навіть турбота батька не допомогла позбутися згубної звички. Єдиний фільм, у якому зіграв Камерон разом із батьком та дідом, називається «Сімейні цінності». Однак після цього проєкту юнак не зміг продовжити творчу кар'єру.

У 2010 році Камерон Дуглас потрапив до тюрми за зберігання та розповсюдження наркотиків. Через рік йому було додано ще 4,5 року за вживання наркотиків усередині в'язниці. Виникали чутки про співпрацю Камерона зі слідством, через що він став не на користь в інших в'язнів. Якось у в'язниці Камерон пережив жорстоке насильство, внаслідок якого він отримав перелом ноги та пальця на руці.

Гійом Депардьє

Наркотики, ґрати, смерть. Діти знаменитостей, які занапастили своє життя фото 2

Син актора Жерара Депардьє, Гійом страждав від алкогольної залежності і перебував у в'язниці. Він мав непрості стосунки з батьком і загалом його життя дуже схоже на перипетії, які пережив його зірковий тато.

Юнак часто був у в'язниці та страждав через проблеми з алкоголем. Крім того, Гійом боровся з діабетом, але помер від важкох пневмонії.

Сейдж Сталлоне

Наркотики, ґрати, смерть. Діти знаменитостей, які занапастили своє життя фото 3

Син актора Сільвестра Сталлоне, Сейдж, помер у віці 36 років. Трагедія сталася 13 липня 2012 року, коли його тіло знайшли в будинку в Лос-Анджелесі.

У ЗМІ писали про різні причини смерті Сейджа Сталлоне, зокрема йшлося про передозування наркотиками. Проте його друзі заперечували такі твердження. За офіційною версією, причиною смерті став серцевий напад, спричинений атеросклерозом.

Читайте також: Наркотики, холодність батька та грубі сварки. Принц Гаррі розповів про дитячі травми

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: