«Коли ми разом – немає неможливого». Нардеп Юрчишин ніжно привітав дружину з річницею весілля

Юрчишин дякує дружині за те, що вона обрала його та продовжує обирати щодня
фото: Facebook Ярослава Юрчишина

Народний депутат з коханою святкує 20-ту річницю весілля

Народний депутат Ярослав Юрчишин ніжно привітав свою дружину Ольгу з двадцятою річницею весілля, опублікувавши допис та фото у Facebook.

«Якби Дюма старший писав би твір про нас, то це був би чудовий пригодницький роман. Епоха така, що жодне життя не є буденним. Але прожити його з найлюдянішою, найнебайдужішою, найнадійнішою та найкоханішою Жінкою в світі то шалене щастя», – поділився депутат.

«Коли ми разом – немає неможливого». Нардеп Юрчишин ніжно привітав дружину з річницею весілля фото 1
фото: Facebook Ярослава Юрчишина

Ярослав Юрчишин подякував дружині за те, що вона обрала його та продовжує обирати щодня. «Подружжя – це щоденний вибір з помилками та успіхами, розчаруваннями та закоханістю знову і знову. І чим далі, тим більше часу та зусиль на бути разом. Бо обов'язків та відповідальності з кожним днем. Та коли ми разом – немає неможливого», – написав він.

Юрчишин показав спільні фото з дружиною, одне з яких зроблене 20 років тому в день весілля, підписавши як: «Оля та Славко, 20 років по тому».

Ярослав Юрчишин з дружиною Ольгою в день весілля
Ярослав Юрчишин з дружиною Ольгою в день весілля
фото: Facebook Ярослава Юрчишина

«Дякую що поруч. І тоді, в катедрі Святого Юра у Місті і зараз в одному з улюблених кафе First Point на Подолі. Крокуємо далі. Поруч, разом, кожен поважаючи особистість іншого», – звернувся народний депутат до дружини.

Нагадаємо, Ярослав Юрчишин став головою Тимчасової спеціальної комісії з питань підготовки державної політики України щодо взаємодії з національними рухами малих та корінних народів Російської Федерації. Комісію було створено 24 серпня в День Незалежності України.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: