«Горить моя школа, рідний район». Українська співачка відреагувала на удар по Львову

Наслідки ворожої атаки на Львів, 4 вересня 2024 р.
фото з відкритих джерел

У місті пошкоджено більше 50-ти будинків

Співачка Карина Плай прокоментувала удар безпілотника по житловому кварталу Львова. Унаслідок атаки постраждав її рідний район. Про це артистка розповіла на своїй сторінці у фейсбуці.

«Львів. Горить моя школа, рідний район... Понівечені будинки поруч, деякі без дахів. Сусіди навколо скидають вибиті хвилею вікна вниз. Рятують людей. Швидкі...Пожежі... Біль, шок. Страшна ніч», – написала Плай.

Станом на 8:24 ранку у Львові пошкоджено більше 50-ти будинків, два медзаклади, із шести будинків евакуюють людей.

Нагадаємо, що сьогодні, 4 вересня, близько 6-ї години ранку, російський ударний безпілотник завдав удару по житлових кварталах Львова. У районі головного вокзалу у житловому будинку виникла пожежа. Пошкоджено дві школи і багато вікон вибито в центральній частині міста. Станом на зараз відомо про 25 постраждалих і трьох загиблих, серед яких 14-річна дівчинка.

У зв'язку з наслідками атаки у Львові тимчасово перекрито рух на кількох вулицях, зокрема на Скнилівському мосту та вулиці Коновальця. Трамвай №2 курсуватиме лише до вокзалу, а автобуси №52, 92, 21 та 84 змінили маршрут і рухаються по вулиці Збиральній.

Крім того, на Львівщині після ворожої атаки фіксуються знеструмлення. Через це затримується низка потягів. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: