Син легендарних Сумської та Хостікоєва поділився спільними фото з батьком

В'ячеслав Хостікоєв із зірковим татом
фото: В'ячеслав Хостікоєв, Facebook

В’ячеслав Хостікоєв замилував мережу дитячими фото 

Молодший син зіркового подружжя акторів Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва В’ячеслав опублікував у мережі спільні фото з батьком. 

В’ячеслав Хостікоєв опублікував три дитячих фото. На першому фото він сидить на колінах у батька. На цьому фото він дуже схожий на свого тата. 

 В'ячеслав Хостікоєв із зірковим татом
В'ячеслав Хостікоєв із зірковим татом
фото: В'ячеслав Хостікоєв, Facebook

На другому фото В'ячеслав Хостікоєв вже у юнацькому віці грає на ударних інструментах. В'ячеслав  одягнений у діловий костюм з краваткою. Можна припустити, що це світлина з його шкільного випускного вечора. 

В'ячеслав Хостікоєв нрає на ударних інструментах
В'ячеслав Хостікоєв нрає на ударних інструментах
В'ячеслав Хостікоєв, Facebook

На третьому, жартівливому фото, актор Анатолій Хостікоєв за вухо відтягує свого сина В'ячеслава від барабанної установки. Ймовірно, нагадуючи, що музика – добре, але не варто забувати і про інші дисципліни. 

Актор Анатолій Хостікоєв за вуха не може відірвати свого сина від занять музикою
Актор Анатолій Хостікоєв за вуха не може відірвати свого сина від занять музикою
фото: В'ячеслав Хостікоєв, Facebook

В'ячеслав не повідомив жодних подробиць про фото, лише додав хештегт: батько, син, родина, Хостікоєв.

Шанувальники Хостікоєва  у захваті від оприлюднених світлин. «Як красиво змішалися гени в двох люблячих людей», «Геніїв мало не буває», «Літа летять», «Татова копія», – пишуть  вони у мережі. 

В'ячеслав – молодший син Анатолія Хостікоєва та Наталі Сумської, народився 26 червня 1996  року. Актор театру, кіно та дубляжу. З 2017 року служить у Національному українському драматичному театрі імені Івана Франка. Вʼячеслав є затребуваним молодим актором у театрі імені Івана Франка, де грає одну з головних ролей в одній із найкасовіших постановок – «Конотопська відьма» 

Окрім В'ячеслава, у Анатолія Хостікоєва є ще один син, Георгій Хостікоєв, який народився у шлюбі з українською акторкою театру та кіно Любов'ю Куб'юк. Георгій також актор, служив у  Національному українському драматичному театрі імені Івана Франка та у Київському драматичному театрі на Подолі, був ведучим програми «Про Zірок» на каналі «ICTV». Одружений із акторкою Мариною Ягодкіною. 

Нагадаємо, народний артист, лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Анатолій Хостікоєв розкритикував поведінку акторів, яких він спостерігав у Національному академічному театрі ім. Лесі Українки. Про це актор, який сам служит у театрі Франка, написав у себе в Facebook після відвідування нової вистави «Отелло» режисера Давида Петросяна.

Читайте також: Наталя Сумська: Духовні рани варто загоювати іменами наших геніїв. Вони мали б посісти гідне місце у афіші театру

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: