«Ми пам’ятаємо». Дизайнери створили головний убір, присвячений Революції на граніті

Революцію на граніті порівнюють зі студентськими протестами у Франції 1968 року
фото з відкритих джерел

Etnodim запропонував ушанувати безстрашшя учасників першої української революції новітнього часу

Український бренд Etnodim представив оригінальний головний убір – стрічку, яка в жовтні 1990 року стала символом Революції на граніті.

«Ми пам’ятаємо». Дизайнери створили головний убір, присвячений Революції на граніті фото 1

Etnodim запропонував ушанувати сміливість учасників першої української революції новітнього часу, що пізніше отримала назву Революція на граніті. Ця подія відбулася у жовтні 1990 року і викликала незворотні зміни в історії України.

Рушієм цього руху стала прогресивна молодь, що протестувала та оголосила голодування проти підписання нового союзного договору в рамках СРСР та проросійського напрямку України.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ETNODIM 🇺🇦 (@etnodim)

«На цих фотографіях ми можемо побачити атрибут тогочасної революції – стрічки на головах протестувальників. А гасла протесту студентів звучать як наша боротьба сьогодні: «Я згоден покласти життя на вівтар вільної України», – зазначає у своїй присвяти бренд Etnodim.

На вишитих стрічках дизайнери бренду Etnodim зробили напис «Воля». Адже у жовтні 1990-го року українці боролися за волю, а зараз у жовтні 2022 року ця боротьба триває, але має страшний кривавий вигляд.

«Ми пам’ятаємо», – зазначив бренд у соціальних мережах.

Додамо, що англійська дизайнерка Стелла Маккартні представила нову колекцію та особливу увагу приділила показу образів у синьо-жовтих кольорах.

Читайте також: Український дизайнер створила колекцію для Gucci з вишивкою ручної роботи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: