Лепсу заборонила виступати ще одна країна

Російському співаку масово зривають концерти
Фото з відкритих джерел

Великому шанувальнику Путіна зірвали концерт через підтримку війни в Україні

Російському співаку, прихильнику путінського режиму та війни в Україні Григорію Лепсу, зірвали черговий концерт в Киргизстані після того, як він пообіцяв виплатити мільйон рублів окупантам за підбиту техніку ЗСУ.

Заробити грошей у Лепса вже не вийде, бо 2 серпня у місті Чолпон-Ата очікуваного заходу не буде. Про це повідомило місцеве видання "Радио Азаттык".  Зокрема, концерт скасували організатори. Причиною цьому стало невдоволення киргизстанців, які проти того, аби співак, який підтримує війну, заробляв в їхній країні.

Раніше також скасували концерт путініста в Узбекистані. Скандальний артист мав виступити у місті Ташкент 23 жовтня. Однак і там не раді Лепсу. Місцеві були проти концерту співака, який підтримує війну в Україні.

Нагадаємо, що нещодавно у У Казахстані скасували концерт путініста Григорія Лепса. Казахстанці також почали бунтувати після обіцяного мільйону російських кривавих рублів окупантам, яким вдасться підбити танк «Леопард». Жителі не можуть зрозуміти такої політики, коли співак заробляє гроші та фінансує розв'язану Росією жахливу війну в Україні.

Читайте також: Полякова висміяла путіністів Баскова і Лепса

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: