«Хтось має вмерти». Відомий український шоумен показав сина, який підтримує Путіна

Старший син Мухарського Андрій у футболці СРСР
фото: Антін Мухарський/Facebook

Мухарський не впливав на виховання сина, бо йому не давали з ним спілкуватися

Антін Мухарський, відомий своєю патріотичною позицією, був одружений з нині «путіністкою» Сніжаною Єгоровою. У пари – троє спільних дітей. Старший син Андрій підтримує Путіна. Про це шоумен розповів у Facebook.

«На фото – мій старший син-випускник у футболці СРСР, вихований мамою, яка підтримує Путіна та захищає «русскоязичних харьковскіх дєтєй» від нападок «нациков-фашистов». Його звати Андрій. Не дай мені Боже повторити долю Тараса Бульби, який вбив власного сина. Цілком ймовірно, що станеться навпаки...», – розповідає Антін Мухарський.

Син Сніжани Єгорової та Мухарського
Син Сніжани Єгорової та Мухарського
фото: Антін Мухарський/Facebook

За словами шоумена, війна в його родині почалася ще у 2012-му. Коли Андрію було шість, Антін перестав спілкуватися із сином – йому цього не давали робити. Тому він не впливав на виховання хлопця.

«Жанр трагедії (в якій я живу 12 років) не передбачає хеппі енду. На війні, як на війні... Хтось має померти. І якщо «діти – наше світле майбутнє» то в нас нема майбутнього, бо «діти – наше страшне минуле». Чи не так?» – пише Мухарський. 

Зазначимо, ведуча й акторка Сніжана Єгорова виїхала з України до Туреччини разом зі трьома дітьми. Єгорова поширювала проросійську пропаганду та неодноразово заявляла, що підтримує Путіна.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: