Хакнув «заводські налаштування». Як Зеленський змусив Брежнєву покинути Меладзе (відео)

Чутки про розлучення Брежнєвої та Меладзе з’явилися влітку 2022 року
фото з відкритих джерел

Розлучення пари у 2016 році спрогнозував президент України Володимир Зеленський в одному із випусків Ліги сміху

Українська співачка Віра Брежнєва, яка до початку повномасштабного російського вторгнення жила і працювала у РФ, підтвердила розлучення з чоловіком Костянтином Меладзе. Про це Брежнєва повідомила на своїй сторінці в Instagram, представивши мініальбом українською мовою під назвою Дякую.

Співачка підкреслила, що під час написання пісень із нового альбому на неї вплинули «розлучення і війна».

«Війна, розлучення, трансформації, вдячність, музика і голос… Усе це в моєму міні-альбомі Дякую», – написала вона, підтвердивши, що розлучилася з Меладзе.

Примітно, що розлучення пари ще у 2016 році спрогнозував президент України Володимир Зеленський в одному із випусків Ліги сміху, яку він тоді вів.

Під час сценки, де Брежнєва грала роль робота, вона підійшла до майбутнього президента України й сказала, що готова виконати будь-який його наказ. На що Зеленський запропонував кинути Костянтина Меладзе, проте співачка відповіла, що «заводські налаштування не змінюються».

Нагадаємо, чутки про розлучення пари з’явилися влітку 2022 року, коли повідомлялося, що Брежнєва і Меладзе розлучилися через різні погляди на війну Росії проти України.

Після початку повномасштабного вторгнення Брежнєва публічно засудила Росію за те, що вона розв’язала війну проти України, тоді як Меладзе все ще мовчить про російську агресію.

До слова, Віра Брєжнєва повернулася до Києва у липні 2023 року.

Читайте також: «Вони створили культурний злочин»: Скрипка висловився про Лободу та Брежнєву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: