Як білоруси ставляться до війни Путіна. Приклад однієї російської кінопрем'єри

У Мінську на прем'єру пропагандистського фільму про війну в Україні «Свідок» прийшли лише чотири особи
фото з відкритих джерел

Провладна активістка з Гродно Ольга Бондарєва вирішила, що в провалі прем'єри в Білорусі винна відсутність гідної реклами

У Мінську на прем'єру пропагандистського фільму про війну в Україні «Свідок» прийшли лише чотири особи, повідомила провладна активістка з Гродно Ольга Бондарєва.

Бондарєва вирішила, що в провалі прем'єри в Білорусі винна відсутність гідної реклами. У Росії, де картина була широко розрекламована, за перші вихідні прокату вона зібрала менш як сім мільйонів рублів за бюджету фільму в 200 млн.

«Порожній кінозал і лише чотири глядачі. Які одне одного чудово знають! Який маленький Мінськ. Яка «розлючена» реклама фільму, який потрібно показувати всім!», – написала Бондарєва.

Як білоруси ставляться до війни Путіна. Приклад однієї російської кінопрем'єри фото 1

Стрічка будує свою сюжетну основу на спотвореному та маніпульованому викладі подій: українські військові зображені в негативному світлі, а події війни переписані на користь Росії. Однак ця спроба маніпуляції через екран виявилася невдалою.

Початкова назва фільму була «Музикант», однак після заколоту Євгена Пригожина та ПВК «Вагнера» ​​його змінили. Сюжет стрічки розгортається навколо жахливих подій, де нібито українські військові ґвалтують жінку головного героя, який несподівано потрапив до Києва у лютому 2022 року громадянина Бельгії, а також змушують його виконувати музичний твір, пов'язаний із «гімном люфтваффе».

Читайте також: «Свідок Путіна» режисер Манський: Кремль переповнений страхом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: