Донька Альбіни Дерюгіної показала, як Київ попрощався з її легендарною мамою

Ірина подякувала президенту Міжнародної федерації гімнастики, який приїхав попрощатися з Альбіною Дерюгіною
фото з відкритих джерел

Ірина подякувала президенту Міжнародної федерації гімнастики, який приїхав до Києва, щоб попрощатися з Дерюгіною

Вчора, 1 квітня, у Національній філармонії в Києві попрощалися з легендарною тренеркою з художньої гімнастики Альбіною Дерюгіною. Вона померла на 92 році життя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Iryna Deriugina (@irina.deriugina)

На своїй сторінці в соцмережі її дочка Ірина виклала знімки з прощальної церемонії. Тренерка подякувала президенту Міжнародної федерації гімнастики Морінарі Ватанабе, який приїхав до України попрощатися з Альбіною Дерюгіною: «Дякую пану Морінарі Ватанабе президентові ФІГ за те, що приїхав в Україну під час війни і віддав повагу матері художньої гімнастики», – написала Ірина Дерюгіна.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Iryna Deriugina (@irina.deriugina)

Також Ірина показала місце останнього спочинку своєї мами.

«Достойно провели легендарного тренера з художньої гімнастики, Героя України Альбіну Миколаївну Дерюгіну… Світла пам'ять та Царство небесне видатній людині», – написала в соцмережі дружина колишнього прем’єр-міністра України Марина Кінах.

«Світла пам'ять Альбіні Миколаївній. Щирі співчуття, Ірина», – написала в соцмережі акторка Ольга Сумська, яка теж була присутня на прощанні.

Нагадаємо, серед вихованок Дерюгіної її донька – Ірина Дерюгіна (абсолютна чемпіонка світу 1977 року), Олександра Тимошенко (олімпійська чемпіонка 1992 року), Оксана Скалдіна (бронзова олімпійська призерка 1992 року), Ганна Безсонова (бронзова олімпійська призерка і абсолютна чемпіонка світу 2007 року), Ганна Різатдінова (бронзова олімпійська призерка 2016 року).

Раніше «Главком» писав, що онука Альбіни Дерюгіної показала рідкісні фото з родинного архіву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: