Скандальна «дівчина Лепса» зі Львова знову засвітилася у Москві: тепер оголена

Російський художник Данило Федоров з українською моделлю Наталією Болюх
фото: скріншот з відео

Скандальна українка, яка крутила роман із Лепсом, жодним словом не згадує війну в Україні 

Українська модель, колишня «Міс Львів 2018» Наталія Болюх, яку позбавили титулу через її співпрацю з політиками РФ, засвітилася в Москві. Її портрет намалював художник Данило Федоров. Він на свої сторінці в Instagram розмістив відео з Болюх та картиною. 

«Одна з моїх останніх робіт, яку я закінчив учора – портрет Наталії», – написав художник.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Даниил Федоров (@daniilfedorov)

Федоров намалював дівчину у лежачому положенні, її тіло оголене, а інтимні місця прикриває світла тканина. На задньому фоні зображено будівлі в грецькому мотиві.

Також нові деталі про життя Наталії Болюх повідомила журналістка Юлія Лавришин. Вона припускає, що дівчина відвідувала Україну.

«Недавно я помітила у її сторіз на диво близький і знайомий пейзаж і така вдаю із себе її палку поціновувачку та спеціально російською пишу: «Ого как красиво. А где это?», – на що отримую відповідь: «В Східниці», – пише журналістка.

Скандальна «дівчина Лепса» зі Львова знову засвітилася у Москві: тепер оголена фото 1
Скандальна «дівчина Лепса» зі Львова знову засвітилася у Москві: тепер оголена фото 2

Зазначимо, Болюх є першою віцеміс «Україна Всесвіт», а також колишньою «Міс Львів 2018». Вона працювала економістом, а також цікавилася психологією та дизайном. Також ЗМІ писали, що Болюх «працювала над відкриттям власної лінії спокусливої білизни». 

Скандальна «дівчина Лепса» зі Львова знову засвітилася у Москві: тепер оголена фото 3

Відомо, що скандальну модель в жовтні 2022 року позбавили титулу «Міс Львів-2018» через її співпрацю з російськими політиками та рекламу російських товарів.  «Я не представляю «Міс Львів» вже досить давно, ніде так не представляюся. Заспокойтеся!», – сказала Болюх у відповідь на позбавлення титулу.

Болюх у 2019 році була помічена з Аліком Назаряном, російським чиновником, який у 2014 році був обраний як самовисуванець депутатом міської ради Красноармійська Саратовської області, а в лютому 2014 року призначений радником керівника Федеральної служби з нагляду у сфері природокористування.

Скандальна «дівчина Лепса» зі Львова знову засвітилася у Москві: тепер оголена фото 4

До того ж восени 2022 року стало відомо, що Григорій Лепс зустрічається з українською моделлю Наталією Болюх. Артиста помітили у компанії чарівної блондинки на світському заході. Лепс обіймав чарівну супутницю і жартував з нею, цілуючи у скроню. 

Нагадаємо, що декілька років тому Наталія Болюх опинилася у центрі скандалу через поїздку до Москви. Так, на своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала кадри, зроблені під час поїздки до російської столиці. Спершу титулована красуня опублікувала у Instagram-stories відео з літака, потім зняла на камеру розкішний номер у готелі, де у вазі стоять червоні троянди.

До того ж модель у себе в інстаграм-блозі прорекламувала бренд одягу, який продається виключно в Росії, а ціни на товар вказані в рублях. Болюх написала в соцмережі: «Мені часто приходять у дірект питання про мої вбрання. Сьогодні хочу поділитися з вами однією адресою. На мені сукня-кімоно. Таке легке, літнє, комфортне та красиве! І ви також можете його придбати».

Також декілька років тому Болюх потрапила в гучний скандал, ставши героїнею пропагандистського Першого каналу. За словами львів'янки, її репресували українські націоналісти та цькували через часті перебування у Москві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: