Експерт розповів, як правильно удобрювати кабачки під час цвітіння

За кілька годин до підживлення варто ретельно зволожити ґрунт під кабачками
фото з відкритих джерел

Якщо кабачкам бракуватиме поживних речовин, вони ростимуть повільно

Автор YouTube-блогу «Корисне TV» у новому відео під назвою «Після цієї підгодівлі з куща збираю по ящику кабачків» розповів, як варто підживити кабачки, аби зібрати щедрий урожай. Для добротного врожаю краще обирати кущові компактні кабачки.

«Це підживлення потрібно зробити обов'язково, якщо ви хочете, щоб кабачків було багато, вони швидко дозрівали та ви отримали ранній урожай смачних домашніх кабачків», – поділився експерт.

Автор ролика зазначив, що у разі нестачі поживних речовин, кабачки ростимуть повільно, листя поблідне, а самі плоди будуть викривлені та повільно дозріватимуть.

«Щоб цього не сталося, у цій фазі росту, коли тільки починається цвітіння і закладається врожай, необхідно застосувати підживлення», – наголосив він.

Експерт уточнив, що використовує для розчину органо-мінеральне добриво зі стимулювальним ефектом та фунгіцидною активністю гумат калію.

Для приготування розчину необхідно 30 мл препарату розчинити у 10 л води.

За кілька годин до цього ретельно зволожити ґрунт під кабачками, а згодом під один кущ вилити літр підгодівлі.

Додамо, що авторка українського YouTube-каналу «У гостях у Тані», яка розповідає про садівництво й городні роботи,  нещодавно повідала, як варто доглядати за трояндами, аби вони довго тішили рясним цвітом.

Читайте також: Затоплені городи: як унаслідок підриву Каховської ГЕС страждає врожай (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: