Ексведучий «Розсміши коміка» Шепелєв засвітився в Маріуполі на зйомках шоу для РФ

Після початку війни Шепелєв підтримав Україну і навіть просив вибаченн
фото: comments

Телеведучий приїхав до зруйнованого міста, щоб знімати з росіянами шоу про порятунок тварин від обстрілів самих же росіян

Після початку війни чимало знаменитостей проміняли Україну на країну-агресора, і одним із них став ексведучий проєкту «Розсміши коміка» Дмитро Шепелєв. Його помітили у зруйнованому росіянами Маріуполі, куди він приїхав знімати шоу для РФ, розповідає ТСН.

Шепелєв народився в Білорусі, але активно будував кар'єру в Україні, де велику популярність йому приніс телепроєкт із нинішнім президентом Володимиром Зеленським.

У зруйнованому росіянами Маріуполі Шепелєв знімає нове розважальне шоу про тварин «У колі друзів» для пропагандистського каналу "Росія-1". У рамках програми він розповідатиме «про порятунок тварин з-під обстрілів у місті».

Варто нагадати, що після повномасштабного вторгнення Дмитро Шепелєв підтримав Україну і навіть просив вибачення.

Тоді він написав: «Мені особливо страшно, що я зараз відвіз сина до школи, а мої друзі у Києві та інших українських містах ідуть до бомбосховища. Мені дуже соромно. Мені дуже боляче. І я не маю слів. Вибачте, друзі-українці, вибачте. Тільки таке не вибачають».

Очевидно, що дружбу з Україною Шепелєв вирішив залишити в минулому, і віддав перевагу заробіткам у країні-агресорі.

Цікаво, що росіяни не забули про слова ведучого, сказані ним на початку війни. Перший заступник голови комітету Держдуми з питань культури Олена Драпеко назвала рішення пропагандистського каналу повернути Шепелєва в ефір дволиким, адже він критикував так звану «спецоперацію».

Раніше ми писали, що телеведуча Регіна Тодоренко, яка обрала тактику мовчання про війну, прийняла пропозицію заробляти в російських рублях у Росії. Раніше вона брала участь у різноманітних розважальних проєктах, але тепер стала ведучою відверто пропагандистського проєкту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: