Акторка Шеннен Доерті зворушила фанатів світлиною собаки з затопленої Херсонщини

Понад два мільйона підписників акторки побачили трагедію на півдні України
фото з відкритих джерел

Фото, де собака лапами обіймає рятівника за ногу, уже стало вірусним у мережі

Відома американська акторка Шеннен Доерті, що з 2015 року хворіє на рак грудей, відреагувала на екоцид в Україні, який викликали підривом Каховської ГЕС російські окупанти. Зірка, яка зіграла Прю Голлівелл у культовому серіалі «Всі жінки відьми», поділилася фото виснаженого пса, якого вдалося врятувати із затопленої Херсонщини.

Голлівудська акторка розмістила на сторінці в Instagram допис благодійної організації, яка займається порятунком тварин. Шанувальники творчості Доерті по всьому світу побачили наслідки чергового російського терору. Жінка має понад два мільйони підписників.

Акторка Шеннен Доерті зворушила фанатів світлиною собаки з затопленої Херсонщини фото 1

Фото, де собака лапами обіймає рятівника за ногу, уже стало вірусним у мережі.  Цей знімок зробив Сергій Коровайнов. Його публікували багато українських пабликів і просто зворушені українці. Не змогла пройти повз і Доерті.

«Всі росіяни не вартують краплі страждань цього херсонського собаки, що був врятований з холодної дніпровської води», – підписав фотографію автор світлини.

Нагадаємо, пухлину в молочних залозах у Доерті виявили ще у березні 2015 року. 2016-го артистка перенесла мастектомію, хіміотерапію та радіотерапію. 2017-го у знаменитості трапилася ремісія. Через три роки Доерті розповіла фанатам, що у неї стався рецидив, і тепер вона бореться з четвертою стадією хвороби.

Додамо, що актор Даніел Салем розповів, як рятував людей на Херсонщині.

Нагадаємо, що через підрив Каховської ГЕС 160 тис. птахів та понад 20 тис. диких тварин під загрозою загибелі. 

Додамо, що у вівторок, 6 червня, російськими окупаційними військами було здійснено підрив Каховської ГЕС. Місцевих жителів уже почали евакуювати із потенційних районів затоплення. Крім греблі, російські окупанти підірвали турбіни та генератори Каховської ГЕС. Це збитки мінімум на мільярд доларів, не рахуючи витрат на відновлення греблі і затоплених територій. Каховську ГЕС повністю зруйновано. Станція відновленню не підлягає.

Служба безпеки України опублікувала перехоплену розмову окупантів, яка підтверджує, що Каховську ГЕС підірвала диверсійна група окупантів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: