Актор Даніел Салем розповів, як рятував людей на Херсонщині

Салем витягував з біди постраждалих місцевих жителів та домашніх улюбленців
фото: daniel_jihad_salem/Іnstagram.com

Салем пішов добровольцем на війну одразу після повномасштабного вторгнення Росії в Україну

Військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем брав активну участь в евакуації постраждалих із Херсонської області, де російські загарбники підірвали Каховську ГЕС. Чоловік показав, як разом з іншими військовими рятував людей та тварин. На сторінці в Instagram боєць опублікував щемливе відео з промовистим підписом: «Незламна велика нація».

На кадрах видно, як військові на руках виносять місцевих жителів та тварин з підтоплених будинків та садять у човни.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Даниэль Салем (@daniel_jihad_salem)

Воїни рятують усіх, не забуваючи про братів менших. Зворушливий вірш Lida Lee, який співачка написала після теракту на Каховській ГЕС, влучно передає атмосферу.

Українці в коментарях висловили спасибі Салему та його побратимам за врятовані життя, і написали, що на ці кадри неможливо дивитися без сентиментів.

«Плачу... Ми неймовірний народ, ми найкраща нація. Бог з нами, ми переможемо. Вам безмежно дякую за все, що ви робите», «Низький вам уклін хлопці! Ви робите таку справу, дякую вам від щирого серця. Я пишаюся, що я українка!», «Ви – найкрутіші! Дякую за кожне врятоване життя!», «Біль і гордість за українців. Незламні. Неможливо дивитися без сліз», – пишуть підписники Даніеля.

Нагадаємо, що Даніель Салем є українським ресторатором, телеведучим та актором. Він народився в Одесі та є ліванцем.

Актор Даніел Салем розповів, як рятував людей на Херсонщині фото 1

У 2009 році закінчив Одеський національний медичний університет за спеціальністю хірург-офтальмолог, але став підприємцем та шоуменом. В Одесі Салем мав тату-салон, барбершоп та готель. Чоловік є учасником шоу «Голос країни» та «Танці з зірками», був ведучим програми «Зірковий шлях», зіграв у серіалі «Доктор Віра» та фільмі «Кохання без сумнівів».

Салем пішов добровольцем на війну одразу після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Чоловік, потрапивши на передову до підрозділу розвідки, був поранений та двічі контужений.

Нагадаємо, що через підрив Каховської ГЕС 160 тис. птахів та понад 20 тис. диких тварин під загрозою загибелі. 

Додамо, що у вівторок, 6 червня, російськими окупаційними військами було здійснено підрив Каховської ГЕС. Місцевих жителів уже почали евакуювати із потенційних районів затоплення. Крім греблі, російські окупанти підірвали турбіни та генератори Каховської ГЕС. Це збитки мінімум на мільярд доларів, не рахуючи витрат на відновлення греблі і затоплених територій. Каховську ГЕС повністю зруйновано. Станція відновленню не підлягає.

Служба безпеки України опублікувала перехоплену розмову окупантів, яка підтверджує, що Каховську ГЕС підірвала диверсійна група окупантів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: