Ада Роговцева підтримала Залужного та здивувала спільним фото

Ада Роговцева разом з Валерієм Залужним та його дружиною
фото: Ада Роговцева / Facebook

Акторка висловила вдячність головнокомандувачу та відзначила його основні заслуги: «Нам пощастило мати Залужного на чолі війська в цей історичний час»

Українська акторка Ада Роговцева показала архівне фото з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним і поділилася, яким він є у житті під час спілкування. Так, Роговцева неочікувано висловилася про генерала. За її словами, вони познайомилися ще задовго до того, як головнокомандувач став впізнаваним. І додала, що Валерій наділений якнайкращими людськими рисами.

«Дякую долі за те, що подарувала мені особисте спілкування з Валерієм Залужним до того, як його ім'я стало рідним кожному українцю та відомим на весь світ. І найперше, що я дізналася про Валерія Федоровича, що він – людина слова. Саме його зусиллями Дмитро Коцюбайло, легендарний командир 1-ї штурмової роти ДУК, отримав звання Героя України ще до того, як його підрозділ увійшов до лав ЗСУ», – написала Роговцева.

До того ж акторка почала згадувати визначні події за участі Залужного. Зокрема, як у 2021 році він відвідав Жовтневий палац у Києві, щоб урочисто прикріпити Золоту Зірку Героя на кітель Дмитра Коцюбайла.

«Лишиться незабутньою зустріч Героя-добровольця Да Вінчі та Головкома Залужного на сцені Жовтневого палацу, коли Валерій Федорович особисто приїхав, щоб привітати та прикріпити Золоту Зірку Героя на кітель Дмитра», – зазначила акторка.

Своєю чергою Роговцева висловила вдячність головнокомандувачу. Вона відзначила основні заслуги Залужного. «Серед моїх друзів, яких 2014-го доля привела у військо, є ті, кому довелося служити в підрозділах, якими командував Валерій Федорович. З їхніх розповідей я впевнилася у тому, що побачила сама: високоосвічений, професійний, людяний, сміливий, цілковито відданий військовій справі, вірний Україні. Залужний став уособленням свого війська і свого часу. За плечима генерала – всі ступені військової освіти, й усі – з відзнакою. Він займається справою свого життя і досягнув у ній світового визнання, зупинивши російську армію. Нам пощастило мати Залужного на чолі війська в цей історичний час», – поділилася акторка.

Раніше Залужний показав нове фото з дружиною у символічному одязі.

Читайте також: Дмитро Ярош оцінив Залужного: «Не творіть собі чергового «кумира»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: