«Секретна місія пуголовка Едіка»: мережу розвеселив допис Вінницького водоканалу

«Пуголовок Едік – універсальна розробка кращих світових лабораторій»
Фото: «Вінницяоблводоканал»

В одній з вінницьких груп жінка написала про пуголовка у воді з крана

«Вінницяоблводоканал» жартівливо відреагувало на фейкову інформацію про пуголовка у воді. На сторінці постачальника у соцмережах з'явилася ціла історія про «секретну місію».

Підприємство покепкувало і вирішило підіграти історії про пуголовка на Поділлі. Відтак, на сторінці оприлюднили біографію «пуголовка Едіка» і розповіли, що це «універсальна розробка кращих світових лабораторій з метою дослідження стану водопровідних труб».

«Сьогодні в одній з вінницьких груп жінка написала, що їй сказала знайома, а знайомій сказала сусідка, що бачила у воді з-під крану на Поділлі… пуголовка!!! Отут ми, друзі, й мусимо поділитися з вами вже НЕтаємною інформацією… Це Едік. Універсальна розробка кращих світових лабораторій з метою дослідження стану водопровідних труб, і ми запустили його з водоканалу на Поділля з такою секретною місією.

Едік пройшов великий конкурсний відбір серед інших пуголовків, довів свою моральну та фізичну стійкість, показав найкращі результати в тактичній підготовці по подоланню 10-кілометрової відстані, здав екзамен на доскональне знання водопровідних труб від вулиці Київської до мікрорайону Поділля й шляхом голосування був обраний єдиним претендентом на виконання складного й небезпечного завдання…
Враховуючи секретність місії, Едік пройшов також курс володіння мистецтвом маскування, але не впорався, не впорався… На випадок, якщо Едіка хтось побачить, був проінструктований, що треба спирати все на водоканал і казати, що то через «погану воду», – йдеться у повідомленні.

«Секретна місія пуголовка Едіка»: мережу розвеселив допис Вінницького водоканалу фото 1

Підприємство зазначило, що «Подорож навколо водоканалу» Едік мав здійснити за 100 днів, і героїчно долав перешкоди на своєму шляху, аж допоки не помилився адресою й не виплив випадково у тієї сусідки.

«Звертаємося до всіх, хто бачив Едіка, з проханням повернути його нам за винагороду!!! Ми глибоко стурбовані тим, що Едік вже пʼяту годину поспіль не виходить на звʼязок… А він нам став як рідний. Давайте #ПовернемоЕдіка разом! Віримо в людську небайдужість», – написав водоканал.

Наостанок там висловили сподівання, що здорове почуття гумору допоможе у ці скрутні часи:

«І пам’ятайте, що водоканал 24/7 контролює воду, яку подаємо у мережу міста - за 111 років існування Підприємства пуголовків у водопровідній воді не було зафіксовано жодного разу, чесне слово».

Користувачі соцмереж були в захваті від комунікації «Вінницяоблводоканалу» і також підхопили історію, висловлюючи свої версії. Допис набрав вже понад пів тисячі поширень.

«Секретна місія пуголовка Едіка»: мережу розвеселив допис Вінницького водоканалу фото 2

Дехто навіть вимагав продовження історії «пуголовка Едіка». А одна з коментаторок розповіла, що побачила репост у знайомої, яка живе в Канаді.

«Секретна місія пуголовка Едіка»: мережу розвеселив допис Вінницького водоканалу фото 3
«Секретна місія пуголовка Едіка»: мережу розвеселив допис Вінницького водоканалу фото 4

Також лунали пропозиції щодо запуску з мерчем «пуголовка Едіка».

«Секретна місія пуголовка Едіка»: мережу розвеселив допис Вінницького водоканалу фото 5

Нагадаємо, працівники водоканалу у Вінниці підозрюються в розтраті 10 млн грн. Колишньому та чинному посадовцям КП «Вінницяоблводоканал» повідомлено про підозру.

на курорті Таїланду чорна і смердюча вода налякала туристів.

Читайте також: У Туреччині телеведучу звільнили за чашку кави у студії

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: