Телеведуча Розинська оголосила жорстоку війну майору Мельниченку

фото з відкритих джерел

Телеведуча стверджує, що колишній чоловік відмовляється платити аліменти дочці

Колись відома українська тележурналістка Наталія Розинська кілька років тому разом з чоловіком, ексмайором Миколою Мельниченком, перебралася в США, приголомлива новиною: вона воює з колишнім коханим за аліменти для спільної дочки.

«Таке просте і складне питання: чи поважаєте ви чоловіків, котрі відмовляються платити аліменти. Законним, належним чином  підписані і оформлені, – написала Розинська на своїй сторінці у Фейсбук. – А в нашому з дитиною випадку шляхом укладання окремого належного договору, який був підписаний у нотаріуса. Апостильований і навіть прийнятий судом, як належний та дійсний. Батько вирішив що дитині більше не потрібна їжа. Одяг. Іграшки. Рідний батько просто позбавив свою власну дитину права на існування у цьому світі. Ніколи не думала, що це станеться зі мною. Хоча мої адвокати говорять, що саме так і говорять більшість жінок матерів, котрі потрапляють у подібну ситуацію. Ніхто не готовий до остаточної зради усього святого. Ніхто не готовий до того, що власний батько може розчавити рідну дитину брудними ногами. Лише заради бажання принизити колишню дружину, яка насмілилась піти».

«Я впевнена: країна має знати своїх героїв. Наш з моєю донечкою герой: майор Мельниченко! Той самий! Микола Іванович Мельниченко! 56-річний – все ще громадянин України. Воює з колишнью дружиною шляхом того, що не платить аліменти рідній дочці. Маленькій 3,5 річній Анжеліні. А вона і досі згадує, що у неї колись був батько. Бракує слів! Бог суддя. А далі і земні судді теж будуть! Звісно. Я буду захищати права маленької дитини. Знаю, що я не перша. І не остання. Але дужє боляче, друзі. Прикро. Але чого я хотіла від зрадника? Зрадив батьківщину. Зрадив родину. Зрадив навіть маленьку дівчинку, яка колись так сильно любила свого батька».

Раніше «Главком» писав, що в Америці Розинська змінила професію. Якийсь час вона пробувала підкорити Голлівуд, однак не так успішно, як сподівалася. Згодом жінка повідомила у соцмережі, що тепер вона драйверка траку або, по-нашому, далекобійниця. В 2021 році Розинська розповіла, що розлучилася з Мельниченком.

Читайте також: Бєдняков про роботу з одіозною Марченко: Жартую – вона не сміється. Типу – хто ти?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: