Гігантські чайки тероризують мешканців одного із міст Британії

Величезні чайки стали дратувати мешканців у Британії
фото: Daily Star

Ліверпуль заполонили гігантські чайки, що харчуються сміттям та відходами

Британське місто Ліверпуль наповнили гігантські чайки, яких місцеві жителі називають «птахами розміру XL». Про це пише Daily Star. Чайки злітаються в місто, щоб знайти їжу серед харчових відходів та сміття, кількість якого постійно зростає. Міська рада Ліверпуля розпочала кампанію, яка закликає людей взяти на себе більше відповідальності за підтримку чистоти у місті.

«Вони приходять із нізвідки, налітають і зникають. Мене вражає їхній розмір. Вони величезні», – заявив один із місцевих жителів Філ Мерфі.

Місцеві мешканці бояться великих чайок
Місцеві мешканці бояться великих чайок
Liverpool Echoo

Інші жителі міста також стверджують, що чайкам «потрібно ходити до спортзалу, щоб досягти такого розміру», вони буквально виривають їжу з рук на деяких вулицях. У свою чергу член міської ради Том Кроун закликав людей бути уважнішими до утилізації відходів. На його думку, причиною такої поведінки чайок є велика кількість їжі, що залишається у центрі міста.

«Вони досвідчені і розумні падальщики. Кількість сміття та їжі, що викидається, затягує їх далі вглиб суші. Було б чудово, якби люди могли більш уважно ставитися до того, як вони позбавляються від сміття», – пояснив Кроун.

Раніше йшлось про те, що Велика Британія потерпає від нашестя щурів-мутантів. У Великій Британії експерти зі шкідників заявили, що в країні почалася навала супер-крис-мутантів, на яких не діють отрути. 

Заяви були зроблені після того, як багато британців почали публікувати фото та відео гризунів, які відкрито бігають вулицями міст Великої Британії вдень, руйнують сміттєві контейнери та прямують до будинків. Голова великої лондонської компанії боротьби зі шкідниками PestGone Environmental Марк Мозлі заявив, що головною причиною вторгнення є поява нової породи щурів, які майже невразливі до отрути. 

Читайте також: У Китаї вперше клонували тибетських кіз

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: