Американець пів століття їв бургери і потрапив до Книги рекордів Гінесса

70-річний американець встановив новий рекорд Гіннеса, з’ївши 34 тис. гамбургерів

У США 70-річний Дональд Горске з Вісконсіна, який працює тюремним офіцером, понад 50 років їв бургери і потрапив до Книги рекордів Гінесса. Чоловік за півстоліття з'їв понад 34 тис. гамбургерів, побивши свій минулий рекорд, і не збирається зупинятися. Пенсіонер також активно стежить за здоров'ям та контролює свій раціон, пише ndtv.

Дональд Горске побив рекорд Книги рекордів Гіннеса, і ще більше зміцнив свою позиції, як людина, яка з’їла найбільшу кількість гамбургерів відомої американської мережі фастфудів McDonald's за все життя. Протягом 2023 року 70-річний чоловік спожив ще 728 Big Mac, довівши загальну кількість до приголомшливих 34 128 бургерів.

Як пише видання, «подорож пана Горске у світ всесвітньо відомих бургерів Big Mac» почалася приблизно 52 роки тому, а саме 17 травня 1972 року, що задокументовано Книгою рекордів Гіннеса. Згадуючи про свій перший досвід із поїданням Big Mac, він сказав: «Я, ймовірно, буду їсти це все своє життя». З цього дня він старанно стежив за кожним гамбургером, зберігаючи коробки у своїй машині та ведучи підрахунок із першого дня».

Американець зберіг кожну упаковку від гамбургера, який він їв за півстоліття
Американець зберіг кожну упаковку від гамбургера, який він їв за півстоліття

З того часу він почав регулярно купувати улюблену страву – у день чоловік з'їдав по дев'ять штук, заїдаючи картоплею фрі. Згодом чоловік знизив кількість бургерів до двох штук – одного на обід, а іншого на вечерю. Також американець став регулярно проходити пішки по 9,5 км та відмовився від картоплі. Як зізнається Горске, дехто думав, що за такого раціону він довго не проживе. 

За даними організації, відповідальної за перевірку записів, пан Горске щодня ходив до McDonald's, щоб придбати свіжі бургери. Однак після того, як вийшов на пенсію, він купує їх оптом двічі на тиждень, одразу смакуючи одним, а решту зберігаючи для споживання пізніше.

Примітно, що поціновувач фастфуду ніколи не зраджує своєму Big Mac. Він спробував Burger King Whopper у 1984 році, але непохитно і роками замовляє улюблений Big Mac, стверджуючи: «Коли мені щось подобається, я дотримуюся цього весь час».

 Найдивовижнішим є твердження пана Горске про те, що він ніколи не мав проблем зі здоров’ям, незважаючи на те, що з’їв понад 34 тис. гамбургерів. «Багато людей думали, що я вже мертвий. Але натомість я став... одним із найтриваліших рекордсменів Книги рекордів Гіннесса, тож для мене це досить круто», – розповів він. 

До слова, у Японії звільнили директора однієї із шкіл після того, як його спіймали на черговій спробі вкрасти зайві пів чашки кави.

Читайте також: Відомі українські ресторатори Олена та Дмитро Борисови розлучилися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: