Супермодель Адріана Ліма сильно набрала вагу та змінилася до невпізнання

Тепер у моделі троє дітей
фото з відкритих джерел

Колишній ангел Victoria's Secret вийшла на публіку після народження сина

Бразильська супермодель та колишній ангел Victoria's Secret Адріана Ліма вперше з'явилася на публічному заході після третіх пологів.

41-річна модель Адріана Ліма нещодавно з'явилася на подіумі у рамках Qatar Fashion United by CR Runway. Вона впевнено пройшлась у довгому білому вбранні з накидкою в підлогу та глибоким розрізом від стегна. Після цього в мережі під фото Адріани почали з'являтися негативні коментарі від хейтерів, зокрема вони писали про те, що модель сильно набрала вагу. Але шанувальники підтримали Адріану, зазначивши, що вона повернулася до роботи через всього лише після кількох місяців після пологів. Багато хто відмітив, що Ліма виглядає приголомшливо в будь-якій вазі, і звинуватили хейтерів у бодішеймінгу.

Коли Ліма пішла в третій декрет, багато хто припустив, що вона надовго забуде про свою кар'єру і займатиметься дітьми, але помилилися. Тепер у моделі троє дітей – 13-річна Валентина, 10-річна Сієнна та малюк Ціаня. Незвичайне ім'я Ліма дала синові за кольором блакитного моря. Батьком хлопчика став кінопродюсер Андре Леммерс, з яким Адріана зустрічається із 2021 року. Своїх дочок модель народила від баскетболіста Марко Ярича, за яким була одружена з 2009 по 2016 рік.

Читайте також: Прах друга, миші, хаос. Епатажна діва Джулія Фокс показала свою квартиру у Нью-Йорку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: