Супермодель Емілі Ратаковські підтвердила новий роман голими знімками

Ратаковські зі своїм хлопцем
фото з відкритих джерел

Модель та акторка провела День закоханих з коміком Еріком Андре

Комік Ерік Андре опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фотографії з моделлю Емілі Ратаковські, тим самим підтвердивши їхній роман. Пара разом провела День святого Валентина.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Eric Andre (@ericfuckingandre)

На фотографіях оголена Емілі Ратаковськи знімає Андре, який позує на дивані без одягу, та своє відображення у дзеркалі.

Ратаковські та Андре вперше помітили разом за вечерею у ресторані  у центрі Манхеттена на початку січня. Через кілька тижнів вони разом провели відпустку на пляжі на Кайманових островах: там їх застали за поцілунками. Минулого тижня їх помітили за вечерею під час Тижня моди в Нью-Йорку.

Емілі Ратаковські раніше прокоментувала надмірний інтерес папараці до її особистого життя та заявила, що журналісти заважають їй насолоджуватися стосунками. «Я намагалася ходити на випадкові побачення, але це важко робити, – розповіла вона у своєму подкасті. – Щоразу, коли я йду на інше побачення, всі про це дізнаються. Інші хлопці, з якими я зустрічаюся, бачать це, і все це стає досить складно».

У вересні минулого року Емілі Ратаковські розлучилася із чоловіком Себастьяном Бір-Макклардом на тлі постійних зрад з його боку. Пара має спільного сина Сильвестра. Після розлучення модель заявила, що не шукає серйозних стосунків і хоче насолоджуватися життям. Після цього вона навіть зареєструвалася у додатку для знайомств.

Читайте також: Мені начхати. Адель вразила поведінкою на Суперкубоку та стала новою зіркою мемів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: